Załącznik 104059Załącznik 104060Załącznik 104061
Jak wspomniałem w zakładce przedstaw się, póki co fotki z obecnego
aparatu Nikon, niebawem wstrzele się w OM-D E-M5
Wersja do druku
Załącznik 104059Załącznik 104060Załącznik 104061
Jak wspomniałem w zakładce przedstaw się, póki co fotki z obecnego
aparatu Nikon, niebawem wstrzele się w OM-D E-M5
Ladne foty wrzuciles.
Miód na oczy. Jezu ja tam bywałem tylko latem, trzeba zmienić przyzwyczajenia. widoki - bajka.
To w Tatrach jest juz zima?
Dzięki za oceny, Wybrałem się od strony Słowackiej (południowej), byłem pewien, że będzie OK a tymczasem było kilka niespodzianek. Od naszej strony pogoda makabryczna, po przekroczeniu granicy zupełnie inny świat, powiem tak: wstrzeliłem się na 100% w cudowne widoki. Pozdrawiam
---------- Post dodany o 19:57 ---------- Poprzedni post był o 19:55 ----------
Dodam tylko że fotka nr 1 to Łomnicki Szczyt (wjazd kolejką), na Rysy niestety trzeba z buta :)
świetne fotki
Załącznik 104108Załącznik 104109Załącznik 104110Załącznik 104111Załącznik 104112
Następne fotki z pobytu w Tatrach
Jestem pod wrazeniem tych fotek. Nosicz... podziwam tragarzy tarzanskich.
Trojeczka jest niesamowita.
Ta wrzutka jest super
Jest nas taka powiedzmy prawie stała paczka, zbieranina z różnych miejscowości (Gdańsk, Poznań, Warszawa, Tychy no i ja Dolny ślask). Spotykamy się dwa razy w roku w różnych częściach kraju ze zdecydowaną przewagą gór. Wszyscy to zapalęńcy górskiego łazikowania po szlakach z GPSami. Teraz padło na wypad w Tatry, pogoda w miare dopisała co widać na załączonych fotkach. Nasze wypady można zobaczyć na mojej skromnej stronce: www.fotorusak.cdx.pl
Szkoda że nie numerujesz fot, z ostatniej wrzuty trójka, z poprzednich dwóch, ostatnie foty ja wybieram. Pozostałe też fajne.
Jestem tutaj od wczoraj, troszke musze poczytać co i jak, forum jest ekstra
Fajne foto ZYSKI>
Zazdroszczę Wam tej "silnej grupy" i takich fotospotkań.
Pozdrawiam.
kolejny zacny wątek tatrzański! ZYSKI> zazdroszczę miejscówki i pogody:) fajne foty, "chmurzaste" z klimatem - piękne!
Przypomina mi trochę drogę na Rysy od Słowackiej strony. Jak odbudowywali Chatę pod Rysami to w takich nosiłkach materiały na górę się wynosiło. Wtedy za 50 kg była szklanka herbaty :roll:
Słowaki skąpe były :mrgreen:
Świetne zdjęcia. Ciekawe wrzutki.
Z ostatniej wrzutki trzecie i czwarte zdjęcia bardzo mi się podobają.
Numeruj fotki. :grin:
Ciekawe zdjęcia.
Pięknie Tatry pokazujesz, fajna pogoda Ci się trafiła :grin:
W drodze na Rysy, fotka nie z tego roku
---------- Post dodany o 19:43 ---------- Poprzedni post był o 19:28 ----------
Widok na Zakopanie i Tatry
Wracając z Rysów
Ciekawa fota. :-)
Ostatnia fota niezla.
Nooo, noo!
na ostatnim zdjęciu fajne kolory nie przepadam za mocnym dłubaniem czy jednak kolory "zastane"; kolejne bardzo ciekawe foto!
Masz racje micky, troszke jest mieszane aczkolwiek staram się bardzo mało ingerować, w tym konkretnym przypadku przepuszczone przez Photomatix-a
Pozdrawiam
Jan
Widok z Bukowiny Tatrzaskiej
pięknie skąpane w chmurach.
Zyski, fajne foty. :-)
coś mi się widzi że to będzie jeden z moich ulubionych wątków...:)
Heh, znów Tatry i znów pięknie :D
Aż chce się jechać w góry.
Dzięki za komentarze, też uwielbiam tary a fotki jak fotki lepsze i gorsze :) cieszy jak się podobają.
Pozdrawiam
Jan
---------- Post dodany o 13:04 ---------- Poprzedni post był o 12:49 ----------
Tatry w B&W