Po zachodzie :D :mrgreen: Jak ktoś ma źle ustawiony monitor to nie moja wina ;)
MUSIAŁEM :twisted:
Wersja do druku
Też dokładam sie do tej spontanicznej i jakże pięknej akcji :razz:
Hehe, o tak, zachody to jest to :)
O jak fajnie, dzięki za wątek :lol: dorzucam się z Tczewa
ładnie, ładnieCytat:
Zamieszczone przez krzysiekz
Tak podnieśliście poziom, że ja swojego kiczu nie pokażę :razz:
No dobra , jak już to już
No w tym temacie mogę przynajmniej coś pokazac :mrgreen: - a przy okazji Witam wszystkich serdecznie.
greq, zdjecie zgadza sie z tematem w 100% :mrgreen:
Dzięki za słowa uznania ;) -zgadzam się z Tobą w 100%
:lol: :lol: :lol: Zbiorowy coming out, nareszcie wyszło, co w nas wszystkich siedzi, kisimy te swoje zachody, jelenie na rykowisku, uśmiechnięte bobaski, a na zewnątrz nic. Ciekawam jaki zachód pokażą np. eelmika, mariush albo Rafał :lol:
@agapiet
Nie tyle totalna ekshibicja, co ludowi brakuje po prostu konkursików OlyRulez :)
Kurcze bez przesady greq - owi nieźle wyszło, i jeszcze rozebrana laska pływa :D
Fajny temacik, lubie ten kicz.
Witam, i ja mam coś w tym temacie z Morza Irlandzkiego. Jako ciekawostka, było to około godz. 24
To nie laska :D - żonke wypusciłem żeby nie było zbyt płasko i kiczowato :mrgreen: :mrgreen: :razz:Cytat:
Zamieszczone przez john100
Dżizys, ty się módl coby się nie dowiedziała że jej nie uważasz za laskę :lol: ;)Cytat:
Zamieszczone przez greq
bo jeszcze się w tym momencie dowiesz że wtedy "woda była za słona".
A tak na serio - fotka jest super.
jak wszyscy, to wszyscy, babcia tez i k@czy tez... :D mam, znalazlem-jeden jedyny, ale za to jaki kiczowaty :) wstawie, a co, mala zenada jeszcze nikomu nie zaszkodzila :mrgreen:
jak babcia to i ja
Witam!
Dla prawdziwego kiczu falszywa skromnosc nie istnieje! Moj kicz jest najladnieszy ;)
Ciekawe ;)
Podgora
Mam jeszcze cos takiego. A oczywiscie jak przystalo na kicz - zrobione na programie tematycznym "zachod slonca" i bez "postprocesingu" :D
No dobrze, to i ja sie pochwalę.
Wybrzeże Likijskie
A jak to powiększyć?
To ja też wrzucę :)
Deczko świeżego kiczu ;)
A tak przy okazji, kto mi podpowie co to za model???
Nie zartuj, B747 ale dokladnie to nie powiem, ostatnio do Katowic przylatuje.
celebrity plus: jeśli pytanie było skierowane do mnie to już pędzę z odpowiedzą ;)
Fotka wklejona na forum to link do strony zdjęcia na Flickr. Na tejże stronie, nad zdjęciem jest ikonka "all sizes" - po jej kliknięciu możesz przełączać się między wszystkimi dostępnymi rozmiarami.
Jak kicz to kicz - prosto (prawie) z aparatu :D
Tylko zachody? A kiczowaty wschód (słońca) nie istnieje?
a co,
Mój zachód z TURCJI.
Świtny wątek świetny wątek!
A co mam byś gorszy ;)
Mój kicz bija wszystkie na łeb na szyję :mrgreen: :mrgreen:
http://www.obiektywni.pl/upload/real/3/11635_176860.jpg
RE: usunąłem tagi IMG by nie wyskakiwało pobieranie hasła.
West73, pojechales po bandzie z tym ksiezycem hehe, dobre :-)
Dzięki Pieniek!Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
Tak mi się wydawało że to 747, ale nie byłem pewien, ponieważ pierwszy raz go na własne oczy widziałem :shock: .
Właśnie w Katowicach go ustrzeliłem, siedząc już w samolocie podczas kołowania na pas startowy.
Bardzo udany ten zachód z samolotem.
W pierszej chwili myślałem, ze to lessie ;)