Autochton
Wersja do druku
Autochton
Czyżykowska
Ale Pojechałaś...... To drugie to czysta samotnośc i oczekiwanie na jakiekolwiek zainteresowanie ze strony kogokolwiek..... Dla mnie 5 z dużym +.
Pozdrawiam
Grzesiek
zgadzam sie z VonGregorius ... te samo odczucie mam ... I-wsza fotka też super :P taka nutka tajemniczosci :) ogólnie, super :) 5+ minimum :)
Druga fota - mjut.
Dzięki za wsparcie. Mam jeszcze jedno pasujące. Nie do końca jestem zadowolona technicznie...
W tych zdjęciach przeważnie jest trochę kreacji, większość dzieci znam. Musiałam to napisać aby nie być posądzoną o żerowanie na emocjach i krzywdzie dzieci. ;) (miałam już takie klimaty ongiś)
Aga. DAWAJ kolejne!!!!
Pozdrawiam
Grzesiek
Dzięki Greg, na pewno coś dorzucę wkrótce :)
Co wkrótce!? CO? Są, przynajmniej dla mnie, naprawdę inspirujące. Więc? KIEDY?? ;-)
Pozdrawiam
Grzesiek
rewelacyjna :shock: Ta ostatnia z dzieciakami też niczego sobie, ale kurczę tamta jest po prostu niesamowita.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Drugie jest OK :D
Aga! Czekam i czekam :(
W kolorze blue :)
ciekawe zdjęcie w ciekawej kolorystyce :D ... dziewczynkę z nużkami masz?
Chodzi Ci o to, czy mam szerszy kadr? Z nóżkami jest ten problem, że stoją na nie-niebieskiej ziemii i psują mi niebieskość ujęcia ;)
Smalec RULEZ! Tylko po czemu lizak bialy? Zainwestować w duży, niebieski i pełne blue.
Bardzo miłe zdjęcie.
Pozdrawiam
Grzesiek
aga, ostatnia taka se...
ale pierwsze to klasa klas!!!Druga jest niesamowita.
No właśnie Lessie... miałam nadzieję że kolorem odwrócę uwagę od tego że takie se... Nie udało się, spostrzegawcze bestie ;)
Gregor, dzięki za wsparcie :D A lizak ma niebieską obwódkę, chyba wystarczy, nie? Cały niebieski - fuuuj chyba dwuchromian potasu musiałby mieć albo inny polichlorek.
Jakoś wcześniej przeoczyłem...
Pierwsza trójka bardzo mi sie podoba, ze wskazaniem na nr 2.
Trojka też jest świetna, sprawia, ze boję się o tę dziewczynkę...
Nie spadła?
Dzięki Woytek, dziewczynka wchodziła na ten dach więc spoko :) dała radę
Popełniłam takie coś... w sumie miejskie. Mam dylemat lekki. Wersja B&W wydaje mi się lepsza, mentalnie zaś - kolor. Co robić... co robić...? A może całość do kosza?
Kolor.
Dzieci i ich zabawa to temat, który aż prosi się o taką feerię barw.
Świetnie.
Tez uwazam, ze kolor. Dobra fotka, mniej wiecej tak wciaga jak portret Ojca Dyrektora ;) Fajnie byloby gdyby byl tez troche szerszy kadr, w poziomie. Tak, jako drugie zdjecie.
Pzdr
chyba było już mocno późno bo kolory jakoś takie nie-Olkowe... m.z. BW sie pobaw i troche kontrasty podjedź i będzie git... ;) pozdrawiam
No, zaniebieściło się oczko temu rekinu :-)
Zgadza się, w późniejszej wersji zdjęłam trochę niebieskiego.
Chyba już się nie będę bawić, odchodzi do lamusa. Zrypali mnie w pewnym miejscu jak burą sukę, powietrze więc uszło :) Przyda się czasem kubeł zimnej wody. Olykoledzy coś za mało rypią ;)
OT
Właśnie dostałem ocenę (nienajlepszego zdjęcia, to fakt), której autor napisał szczerze, że to rewanż.
Może dlatego nie rypią?
Ale to już temat na inny wątek...
EOT
Uuuu... to brzydko...
autochton- jak dla mnie bardo wymowne odnosnie dzisiejszej młodzieży z malutkich miasteczek, czyzyko1- z kadru emanuje wielki smutek, czyzyko3- dzieci potrafią wnieść radość i zabawę w każdym miejscu, zlizakiem- ładny kolor ale jakiś niedopowiedziany kadr który ująłbym szerzej lub wręcz sportretował bo twarz dziewczynki z tym zapatrzeniem w lizak jest interesujaca, qlkikolor- podoba się dynamika, pełnia koloru. W wersji bw nie przekonuje. Pozdrawiam.
Aga. Coś się ci z aparatom zepsunęło? To niebieskie to ....... siakieś takie smalcowate?
W obu wersjach nic, niestety, nie przyciąga mojej uwagi.
Pozdrawiam
Grzesiek
Dzieki Wiejo za wnikliwą analizę :)
Gregor, WB źle ustawiłam (albo raczej nie poprawiłam). Mi kolor zupełnie nie pasi w tym zdjęciu. Ono w ogóle dziwne reakcje wywołuje :)
Chciałam tylko się pożalić, że coraz większy bajzel w naszym kraju...
Podoba mię się trzecie zdjęcie. Obciąłbym sporo dołu, co by takie bardziej panoramiczne było. Ale wery najs. Ostatniego nie kumam. Łots rong?
Z kulkowych wolę wersję BW. Ta fota w tej tonacji podobie mię się mocno.
ps. Aga, numeruj zdjęcia.
Rafał, nie numerowałam bo... to miała być jednorazowa akcja, może faktycznie zacznę.
A to ostatnie to taka kaszubska atrakcja turystyczna - dom postawiony do góry nogami... :D
Dzięki za wizytę.
ogladając domek obudziłem sie zupełnie, odjechana budowla. Pozdrawiam.
Hahah.. byłem tam. Odjazd zaczyna się dopiero w środku :)
Wieczorem, jak wrócę, wrzucę swoją fotę tego domu :)
Pozdr
A foty.. mjut. Te początkowe - az do niebieskiego. A szczególnie 2.
Wczoraj tam byłam (Szymbark, Kaszuby) i widziałam gościa z Olkiem, nie wiem jaki model, jakiś z dużych plus wielka lufa doczepiona. Ciekawe czy forumowicz :) Wstydziłam się zagadać.
A do środka nie dotarłam bo gigantyczna kolejka, innym razem spróbuję.
Można zamówić smycze Oly Clubu i wtedy wiadomo że możesz podejść i zagadać :) (gość bez smyczy - nie podchodź :D )Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
A wcale że nie, bo niedawno podeszłam w Tczewie do gościa bez smyczy i zagadałam :D Jest forumowiczem :)
Nie numeruję ale tytułuję, może być?
Miejski niebieski