Każdy z nas to spotkał,być może uśmiechnął...czy tylko tak potrafimy zaznaczyć swoją obecność w różnych miejscach,świadectwo swojej..no właśnie czego ?? Wątek otwarty...chciałbym zobaczyć dzieła naszego istnienia ;-)
Załącznik 87407
Załącznik 87408
Wersja do druku
Każdy z nas to spotkał,być może uśmiechnął...czy tylko tak potrafimy zaznaczyć swoją obecność w różnych miejscach,świadectwo swojej..no właśnie czego ?? Wątek otwarty...chciałbym zobaczyć dzieła naszego istnienia ;-)
Załącznik 87407
Załącznik 87408
Toś miał pecha, trafiłeś na faszystów i kiboli. :-(
WuCet na stadionie Bayern Monachium
Załącznik 87434
Załącznik 87435
No cóż, poziom artystyczny marny, poziom umysłowy twórców - próżnia między uszami.
Będzie wstyd jak lisiajamka wrzuci z Peru...
Ja mam takie pytanie precyzujące treść wątku. Wrzucamy utrwalone rękodzieło plemienne natchnione chwilą czy głębszym zamysłem artystycznym?
Mam nadzieje, że wątek zachowa swój artystyczny-dokumentacyjny charakter i będzie przeglądem naszej "oznaczonej" rzeczywistości, a nie dyskusją nad kondycją umysłową autorów tudzież polem dla polemiki osób identyfikujących się z zarejestrowanymi symbolami i sloganami.
Ściana obok mostu Karola w Pradze będąca miejscem wpisów i petycji :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1367613376
Będzie z nią zawsze do końca centralnie....ale nuda tak do końca życia tak samo bo czasami mógłby być z nią od tyłu z boku od góry i co tam sobie wymyślą tak dla urozmaicenia :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1367614579
W Bytomiu w lasach miechowickich są pozostałości po jednostce wojskowej i strzelnicy. Na tym co zostało z ogrodzenia można znaleźć dość spory kawałek czyjejś "twórczości". Poniżej jedna z zapisanych ścian ogrodzenia, a jest ich kilka.
Załącznik 87501
sie napracowali....
Załącznik 87502
Dwie fotki z moich okolic. Myślę że umieszczenie ich w tym wątku jest o.k.
Pierwsza fotka to pewnie jakiś zakochany zostawił po sobie pamiątkę.
A drugim zdjęciu to swój ślad istnienia zostawili kibice pewnej drużyny.
Ludzie "listy" piszą.... :)
Cierpliwi:
Ciekawi:
Mury kanałem komunikacji międzyludzkiej ;)
To chyba myśl pewnego polityka. Przechodziłem chodnikiem i zobaczyłem na ścianie pewnego budynku .
Wrzucę zdjęcie napisu ,które ostatnio zauważyłem. Napis był pod mostem.
Z tego co się orientuję to słowa te wypowiedział Mahatma Gandhi . Słowa te wypowiedziane przez Gandhiego są aktualne i myślę że w sam raz pasują do tematu tego wątku.
Mądrości murów
Wzruszające wyznanie :)
Załącznik 88950
Ja coś takiego wypatrzyłam :shock::
Dobre :grin:
To ja też coś mam:grin:
Na murze dworca PKP.
@PaniNikt to jest świetne! :)
Dobre freski....:-)
Dwa zdjęcia ze ściany dworca :grin:
Myślę że jestem Git skoro tam byłem. :mrgreen:
Jeźdźcy Apokalipsy
Załącznik 90318
Na ścianie dworca PKP.
Będąc ostatnio w Ustroniu na murze pewnego wiaduktu , zauważyłem że pewni ludzie zaznaczyli swoją obecność w tym ładnym miasteczku.
Kilka fotek ich obecności w tym mieście.
To poniżej świadczy że byli nie tak dawno tutaj hhee. :)
Do Fajnej dziewczyny z nad morza nie dzwoniłem :mrgreen:
Numer podała , więc jeśli ktoś jest chętny to może zadzwonić.