-
Wyniki popRAWka 3/2012
<-Nasze wizje->
To edycja dopuszczająca prawie wszystkie środki, jakimi dysponują edytory grafiki i umysły szalonych obrabiaczy.
Tu możemy rzec: puszczamy wodze fantazji! Jedynie w tej edycji można pozwolić sobie na takie rzeczy jak: dodawanie efektów np. woda, lustro, płomień, promienie świetlne, skute tynki do gołej cegły itp.
Walczyliśmy z kadrem Bodzip'a:
-
Odp: Nowa popRAWka 3/2012
Trzymamy dobre tempo popRawek. :) I to mi się podoba. Saboorowi to się jakiś medal należy za pracowitość na forum!
-
no i poszly konie po betonie ... tfuuuuu, po ... sniegu mialo byc ;-)
-
Nie da się nic z tym zrobić :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
Aj nawet nie wiesz ile mozna z tym namieszac.Az wyjdzie obraz co mozna nad nogami w sypialni zawiesic na scianie w pozycji bardzo poziomej utrzymujac odstep wlasciwy od pozycji nogow:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Mirek myślałem o tobie i o twoich kombinacjach. MIESZAJ wiem że to potrafisz, ale jak z krzesła spadnę to Cię podam o odszkodowanie, na skutek twojego mieszania :mrgreen:.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
mysle ze nie jest tak zle , na zdjeciu jest duzo ciekawych elementow , chociazby konie ;-) , snieg , osniezone drzewa , da sie z tego cos poskladac ;-)
-
mam dość śniegu po Milówce :mrgreen:
-
panie ,panowie......do roboty!!!
-
Heh, poczekam i popatrze :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Heh, poczekam i popatrze :-P
Ty nie patrz tylko powiedz czemu ten plik po skopiowaniu nie otwiera się w Oly Viewerze choć na podglądzie w nim go widać... Aaaaaa????
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ty nie patrz tylko powiedz czemu ten plik po skopiowaniu nie otwiera się w Oly Viewerze choć na podglądzie w nim go widać... Aaaaaa????
Masz starego Viewera ? - to plik z E-PLa trzeciego
-
-
otwiera się w FastStone ImageViwer :)
-
Ja to otwieram w RT - jak wiesz, bez problemów. Darktable też otwiera, to pewnie Lightroom też
-
To ja tym razem mowie PAS.
Zero pomyslu co by z tym zdjeciem zrobic :/
T.
-
Lightroom nie otwiera tego orafa
-
RawTherapee będzie się ściągał kilka minut, legalnie! :)
-
-
Lightroom powinien otwierać. Mnie otworzył ACR (co prawda po aktualizacji dzisiejszej ;)) w PSE10 bez problemu.
-
Lightroom 4 beta, ten który można było pobrać za free do testowania, otwiera bez problemu.
-
No proszę! Temat nie jest łatwy, a już 9 prac! I to niezłych!
-
A ja ORFa nie mogę pobrać:evil:. Nie rozumiem, nienawidzę komputerów i tej całej mechanizacji
-
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
A ja ORFa nie mogę pobrać:evil:. Nie rozumiem, nienawidzę komputerów i tej całej mechanizacji
prawy przycisk myszy na napisie -tu lezy orf- i zapisz element docelowy jako i wskaz miejsce-najlepiej tam u siebie na dysku gdzie szybko znajdziesz.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
prawy przycisk myszy na napisie -tu lezy orf- i zapisz element docelowy jako i wskaz miejsce-najlepiej tam u siebie na dysku gdzie szybko znajdziesz.
Dziękuję Mirku. W Chromie nie mogłem tak zrobić. Chyba zmienię przeglądarkę. Plusik w pamięci.
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
Dziękuję Mirku. W Chromie nie mogłem tak zrobić. Chyba zmienię przeglądarkę. Plusik w pamięci.
Pozdrawiam
Hmm ciekawe, sprawdziłem w Chrome u siebie (17.0.963.56 m) i działa bez problemu. Zarówno po kliknięciu w link (od razu zapisuje w katalogu Pobrane) jak i po kliknięciu prawym i wybraniu "Zapisz link jako...".
-
Ściągnąłem Lightrooma 3,6 i zrobiłem a teraz wstawiam :grin:
-
A ja wstawiłem po zabawach w RawTherapee i Photo Paincie. Ciekawe czy ktoś tu w ogóle Photo Painta używa? :)
-
Kurde wszyscy wstawiaja to i ja se konika walnelem,taki zezwierzęcony mysliwy ze mnie po nocy:mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde wszyscy wstawiaja to i ja se konika walnelem,taki zezwierzęcony mysliwy ze mnie po nocy:mrgreen::mrgreen:
Nie bądż obsceniczny......:oops: Cos Ty sobie walnął...? :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No, nie no, jak mogłeś? Tak normalnie przed monitorem? :D (sorry, nie mogłem się powstrzymać ;) )
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No, nie no, jak mogłeś? Tak normalnie przed monitorem? :D (sorry, nie mogłem się powstrzymać ;) )
Ty też?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No to jest nas dwoch:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ty też?
Nie :D
Ale uwaga, bo wątek schodzi na... inny temat.
-
Co wy???!!!! Co tu się dzieje za deprawacja....sie pytam..?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
:D
Ale uwaga, bo wątek schodzi na... inny temat.
To normalne na naszych forach.... Tego nam inni zazdroszczą.
-
Kurde ja o obrobionym zdjeciu-patrzajcie w galerie a nie kosmate mysli Was nachodza-zazdrosnicy:-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde ja o obrobionym zdjeciu-patrzajcie w galerie a nie kosmate mysli Was nachodza-zazdrosnicy:-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ale czego tu zazdrościć? Przecież to każdy tak potrafi :-P
Aaaa, o zdjęcie chodziło? A to tak, zazdroszczę :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No wlasnie juz zaczalem zazdraszczac, ze 14-tu chlopa (chyba) no, ten, no.. a ja nie :-P:lol:
T.
-
Konia przed monitorem zazdrościć? Nawet Mr. Ed miał swój boks w stajni.
Właśnie, mam takie dziwne uczucie... deja vu...