-
Wyniki OR: Minione dni świetności
-
-
Odp: Nowy OlyRulez: Minione dni świetności
-
3 kandydatów już jest ale wybór będzie niełatwy...Py.Sy.Ja dalej widzę niedziele 27 październik ;)
-
ja juz wiem :] kiedy głosujemy?
-
Jak skończymy głosować na poprzednie, jesienne wydanie, zapewne.
Pozdrawiam AP.
-
A ja mam pytanie - dlaczego przy każdym zdjęciu widać autora???
Tak ma być?
Tak jest prawidłowo?
W sumie już któryś raz to zauważam i zawsze mnie to zastanawia....?
-
Jak juz zaglosowalas, to co za roznica? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Jak juz zaglosowalas, to co za roznica? :)
Aaale ja nie głosowałam... zresztą jeszcze stawka nie została zamknięta:???:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
A ja mam pytanie - dlaczego przy każdym zdjęciu widać autora???
Tak ma być?
Tak jest prawidłowo?
W sumie już któryś raz to zauważam i zawsze mnie to zastanawia....?
A ma to dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie - jeśli dasz głos to, na autora, czy tylko na zdjęcie, które Ci się podoba.
Dla mnie nie ma żadnego.
W poprzedniej edycji było coś takiego, że Hades z Grizz-em poprawiali coś w kodzie.
Wydaje mi się że to jest taka sama galeria jak w DITL-u czy ta do spotkań, zmodyfikowana nieco.
-
Po prostu pytam, bo moim zdaniem zdjęcia w "konkursie" powinny być anonimowe.
Chodzi o to aby właśnie głosować na zdjęcie, nie na autora:) Poza tym zabawa lepsza!
-
Jak ktoś głosuje na autora a nie na zdjecie, no cóż... świadczy o nim.
Autora zawsze było widać w tej wersji głosowania i tak zostanie.
-
Odp: Głosowanie OR: Minione dni świetności
-
Obowiązek obywatelski spełniony ;) Wszystkie zdjęcia świetne. Kilka mnie zatrzymało na dłużej i nie mogłem się zdecydować ale w końcu "wybraniec" pociągną mnie ku sobie...
-
Załatwione. Mam to już z głowy...
-
Poszło, choć ciężko z wyborem w tej edycji.
-
Chciałbym spytać czy administracja przewiduje jakieś ograniczenia sprzętowe? Tak odnośnie jednego z ostatnich wątków;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ektomek
Chciałbym spytać czy administracja przewiduje jakieś ograniczenia sprzętowe? Tak odnośnie jednego z ostatnich wątków;)
Nie było obostrzeń do tej pory. Konkurs skierowany jest do klubowiczów. A technicznie rzecz biorąc, klubowicz to także sympatyk marki, z aparatem innej marki niż Olympus. W konkursie ma wygrać wyobraźnia fotografa w odpowiedzi na temat konkursu, a nie megapiksele ze ściśle określonej stajni.
-
-
Zagłosowałem, choć reklamy k@czego brak...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Zagłosowałem, choć reklamy k@czego brak...
ADM zadowolony nie byl z tej formy reklamy... nie wiedziec czemu.....
Ale wazne, ze bomba psychologiczna zostala wszczepiona i pamietacie :)
PS
Tera reklamujemy inna sprawe :D
Mam nadzieje, ze ADM zaregauje tak samo szybko na ta stopke, jak na poprzednia.
-
-
Reklamy K@czego brak, ale wróciły powiadomienia na górze, pod menu. Chyba bez bogatą oprawę graficzną giną niezauważone.
-
Zaglosuje jak zobacze wpis Krakmana-"dali mi wreszcie medal,ktory mi sie nalezal "
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Zaglosuje jak zobacze wpis Krakmana-"dali mi wreszcie medal,ktory mi sie nalezal "
O widzisz... bardzo dobry pomysl....
-
Obawiam się, że tych medalistów nieudekorowanych jest więcej...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Obawiam się, że tych medalistów nieudekorowanych jest więcej...
Wiem Dzuiko, że Ty też i macieknr1 też, kilku innych też. Hades listę przygotował.
Potraktuj to symbolicznie, jak Krakman dostanie to dostaną wszyscy, chodzi o jakiś skrypt, przy którym ktoś musi dłuższą chwilę podłubać, a pierwsze podejścia się nie udały...
-
Głos oddany, chociaż wybór był trudny. :grin:
-
Takie cos jak wchodze to mnie sie uwidacznia Hej Mirek54, zajrzyj do naszych konkursów i akcji: OlyRulez [ Nowy: Krajobraz górski, Głosy na: Minione dni świetności, Wyniki: Jesienne nostalgie - wygrał Macieknr1! ] Akcja DITL [ Nowa akcja: 06.12.2011, Wystawa akcji: 11.11.2011 ] A jak se chce poczytac na stronie komentarze i przejsc do ostatniego komenta ,to sie strona wykrzacza i przegladarka pokazuje -> Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Ciastek nie blokuje ani nie odrzucam. Podejrzewam,ze to dlatego tak jest,ze Krakman jeszcze medala nie dostal co mu sie od dawna slusznie nalezy.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Takie cos jak wchodze to mnie sie uwidacznia Hej Mirek54, zajrzyj do naszych konkursów i akcji:
OlyRulez [ Nowy:
Krajobraz górski, Głosy na:
Minione dni świetności, Wyniki:
Jesienne nostalgie - wygrał Macieknr1! ]
Akcja DITL [ Nowa akcja:
06.12.2011, Wystawa akcji:
11.11.2011 ] A jak se chce poczytac na stronie komentarze i przejsc do ostatniego komenta ,to sie strona wykrzacza i przegladarka pokazuje -> Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Ciastek nie blokuje ani nie odrzucam. Podejrzewam,ze to dlatego tak jest,ze Krakman jeszcze medala nie dostal co mu sie od dawna slusznie nalezy.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.
I tak Cię lubię!
Pozdrawiam AP.
PS. Rzecz dotyczy Krakmana, Dzuiko, maćka nr 1 i kilku innych userów.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.
I tak Cię lubię!
Pozdrawiam AP.
PS. Rzecz dotyczy Krakmana, Dzuiko, maćka nr 1 i kilku innych userów.
Mirek cos wspominal, ze chce watrobke, ale nie pisal czy drobiowa, czy tez krowieca, albo z cebulka.
Moze daj mu zamaist tej reputacji :D
-
Jak tylko administracja znajdzie czas, naprawi błąd w kodzie, który interpretuje nadawane medale w niepoprawny sposób (Grizz próbował nadawania medali, ale pojawiały się jakieś "krzaki").
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No no . Widzę , że akcja nabiera rozmachu... dzięki moim sympatykom.. Mirkowi chciałem dołożyć........znaczy reputacji i wyszło takie coś: "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54." Noi i zgłupiałem nie wiem co z tym zrobić....Pozdrawiam...
A co do głosowania - oczywiście , już.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
No no . Widzę , że akcja nabiera rozmachu... dzięki moim sympatykom..
Ja robie co moge,efekty juz widacZałącznik 57644Załącznik 57645Załącznik 57646
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Jak tylko administracja znajdzie czas, naprawi błąd w kodzie, który interpretuje nadawane medale w niepoprawny sposób (Grizz próbował nadawania medali, ale pojawiały się jakieś "krzaki").
Nie podejrzewam Grizza, zeby nie dal, jakby nie mogl.
Ale czy myslimy o tej samej administracji, ktora od miesiecy nie moze uruchomic nowej galerii i zakonczyc przenosin/zmiany forum?
Jesli tak, to slabo to widze.
I zeby nie bylo, ze jestem niewdziecznikem- doceniam caly czas i prace wlozona w nasze forum, ale takie zostawienie sprawy na lodzie nie swiadczy najlepiej.
O administracji.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja robie co moge,efekty juz widac
ześmiałem się ze śmiechu, widzę że , że działacie, i że więcej takich delikwentów.. fajni jesteście.. Pozdrawiam i dziękuję....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Nie podejrzewam Grizza, zeby nie dal, jakby nie mogl.
Ale czy myslimy o tej samej administracji, ktora od miesiecy nie moze uruchomic nowej galerii i zakonczyc przenosin/zmiany forum?
Jesli tak, to slabo to widze.
I zeby nie bylo, ze jestem niewdziecznikem- doceniam caly czas i prace wlozona w nasze forum, ale takie zostawienie sprawy na lodzie nie swiadczy najlepiej.
O administracji.
Nie dziwi Cię brak polemiki?:mrgreen:
Innych opinii na temat ADM pracującej i ADM będącej a nie pracującej:grin:
Ludzie! Przecie pod takim postem to już wątek powinien się utworzyć!
Galeria, popRAWka, posty ino z subskrybowanych wątków przychodzące bez treści itd itp wzw aws ppp zhn:-P
-
A co to jest ta polemika?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
A co to jest ta polemika?
Noo takie cóś że jak ludzie gadają: jedni zaś ale fanzolom, a inni dobrze prawią to to cóś jest ... chyba żeby nie ... .:razz:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Noo takie cóś że jak ludzie gadają: jedni zaś ale fanzolom, a inni dobrze prawią to to cóś jest ... chyba żeby nie ... .:razz:
A moze to by nazwac zbiorowy monolog uzytkownikow wobec adminow;)