Zakładam ten zbiorowy podwątek, bo zauważyłem zainteresowanie tym tematem.
Na rozruch taki oto pisuar piwniczny :
Życzę przyjemnych doznań estetycznych.
Wersja do druku
Zakładam ten zbiorowy podwątek, bo zauważyłem zainteresowanie tym tematem.
Na rozruch taki oto pisuar piwniczny :
Życzę przyjemnych doznań estetycznych.
to ja wam pokaże to:
Załącznik 54791 Załącznik 54792 Załącznik 54793
ale jak zbiorowy taki wątek to nie w ocenie zdjęć tylko w HP powinien być.
Sama inicjatywa jak najbardziej cenna. Zwłaszcza zdjęcia "po" mogą stać się bezcenną bazą danych dla pokoleń gastrologów. Może dzięki Wam powstanie aplikacja na ajfona diagnozująca polipy esicy i choroby przyzębia na podstawie fotografii porannej kupy :-)
O rany, Twoje piwniczne pisuary dają doznania, ale raczej odmienne od przyjemnych a o estetyce się nawet nie wypowiadam bo ponoć o gustach się nie dyskutuje ;)
Dowalę coś do tego :-P
Załącznik 54814
Można by powiedzieć ze to w sumie "łazienka"
kibel jest? - jest!
"umywalka" jest? - jest!
a wóz da się przerobić na wannę (albo większy prysznic) ;)
i nawet w tak za...nym temacie jest dyskryminacja płci? :-P
---------- Post dodany o 14:23 ---------- Poprzedni post był o 14:19 ----------
a jak się doklei do tego pokoik z aneksem kuchennym to będzie kwaterowóz czy wóz Drzymały?????????
[QUOTE=jarmana;751174]i nawet w tak za...nym temacie jest dyskryminacja płci? :-P[COLOR="Silver"]
no nie przesadzajmy....
Uuuuu, ja napewno nie obszczam tak zacnego wątku :mrgreen:
Tylko teraz wchodząc do różnych odchodków zamiast się skupić na potrzebach fizjologicznych to siem będę zastanawiać czy odchodek ten nadaje się do tego wątku czy też nie :wink:
Wpadłem przez was na pomysł fotografii WC w autobusie. Tylko będę potrzebował ultra szerokiego obiektywu.
ja z przyjemnością obejrzę WC w autobusie bo prawdopodobnie nie skorzystam nigdy z takowego :D
a co do ultraszerokiego obiektywu - jak nie ma to proponuję zrobić panoramę :-P
---------- Post dodany o 14:52 ---------- Poprzedni post był o 14:51 ----------
w odchodki nie radzę wchodzić bo można niezły smród na buciku do domu przynieść ;0
---------- Post dodany o 14:54 ---------- Poprzedni post był o 14:52 ----------
[QUOTE=konradkkk;751189]czasem przesadzanie poprawia rozwój.... i plony (przynajmniej w ogródku) ;)
Ten wątek jest... a feee i fuj :P
Nie mój ale niech będzie.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1316098766
Załącznik 54824
Miał być kibelek, nie łazienka:wink: Panorama ze sławojki, to by było coś:mrgreen:
Kiedyś takie zdjęcie popełniłem:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1316100735
Nie wiem, jak Wy, ale ja w kiblu to muszę mieć porządek.
panorama ze sławojki................
chyba się posikam!
pomysł ekstra, trzeba znaleźć wychodek i poćwiczyć ;)
---------- Post dodany o 19:37 ---------- Poprzedni post był o 19:36 ----------
ja tez bym chciała zobaczyć minę tej pani, a jeszcze lepiej uwiecznić ją na zdjęciu, uwielbiam takie spontaniczne zdjęcia i naturalne twarze :lol:
---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post był o 19:37 ----------
nie wiem skąd wytrzasnąłeś taki kibel, ale ja wolałabym iść do lasu ;)
ja za to muszę mieć przede wszystkim suchą, nie osikaną, czysta klapę na kiblu :lol:
Przecież kibel też jest. Hmm, ze sławojka to ciekawe wyzwanie. Może by się udało :D Tylko trzeba poszukać takiej mało obesranej.
Ta sama wersja kiblo łazienki tylko można sobie poruchać tfu poruszać.
http://www.caymer.foxnet.pl/images/s.../20110911.html
Sprawdziłem po kątach, czysto :wink::mrgreen:. Czym i z ilu zdjęć można skleić takie cudo?
kibelek przy peronie...
Załącznik 54878
no to żeby się coś działo to pokażę wychodek w wersji de lux pomimo tego, ze nie wytrzymał obciążenia i pękł w jednym miejscu, ale na zdjęciu tego widać, za to widać ta ładniejszą część tego przybytku ;)
no tak de prux ;)
a jakiego obciążenia nie wytrzymał?
czy jak Ci powiem, że z jednej strony wyciskała się od spodu brunatna górka "czegoś" to będziesz wiedział jakiego obciążenia nie wytrzymał? :lol:
Myślałem raczej o obciążeniu z góry, jakkolwiek je rozumieć.