czesto czytam to forum, czasem do kogos zagadam ale jakos nigdy nie mialem okazji zaprezentowac swoich zdjec. czas to naprawic. mam nadzieje, ze nie bede nudzil a kadry jakos sie obronia:)
1.
Wersja do druku
czesto czytam to forum, czasem do kogos zagadam ale jakos nigdy nie mialem okazji zaprezentowac swoich zdjec. czas to naprawic. mam nadzieje, ze nie bede nudzil a kadry jakos sie obronia:)
1.
No i się obronił ,przynajmniej przede mną :grin:
poranek nad Bugiem i pierwsze testy nowej (w tamtym czasie) puszki mlodszego brata:)
2.
widok na Tatry Bielskie z Trzech Koron. zdjecie robione w zeszlym roku podczas pierwszego powaznego opadu sniegu
3.
krzywulec z Budapesztu:)
4.
kosciol sw Anny w Warszawie - jeden z moich ulubionych budynkow sakralnych. oczywiscie w zaden sposob nie moze sie rownac z katedra Plocka czy bazylika na Wawelu, ale to zupelnie inna liga wiec nie ma o czym gadac :)
5.
Wrzucaj wszystkie zdjęcia do 1 postu ;)
2 i3 cud miód i orzeszki ;)
Co by tu duzo mówić? Fajne i interesujące. Ja na podium lokuję 1 i 4, a reszta za nimi. Ale o gustach (ponoć) się nie dyskutuje. W sumie jeden wielki pozytyw! Wstawiaj dalsze!:)
Najbardziej się podoba piąteczka.
Dwojka oraz trojka jak dla mnie.
fajnie, ze sie podoba i dzieki za komentarze. ponizej kilka fotek z okolic Mielnika:
6,7,8,9,10,11,12,13
Oprócz kościółka i drutów, to pięknie zapodajesz mgły, aż trudno wybrać.
Podzielam zdanie Dzuiko.Bardzo ładnie :-)
Śliczna mgiełka.
wszystkie zdjecia sa z okolic wsi Siemiatycze. nastepnym razem dam cos z innego klimatu
Mgliste fotki ekstra.
postaram sie utrzymac poziom:)
Budapeszt w starym klimacie
14,15,16,17,18,19,20,21,22
mgielka na przedgorzu Pirenei
23
troszke polskich miast
24,25,26,27,28,29,30
Ze starego, klimatycznego Budapesztu najbardziej podoba mi sie 14 i 20.
Obrobka mi nie lezy, a ze o gustach sie nie dyskutuje, powiem tylko ze te dwa ujecia chwale za niebanalny pomysl na kadr :)
Pozdr.
Z polskich miast podoba mi się kompozycja 2. i swiatło na 3.
Dworzec główny Wrocław - po remoncie nie będzie juz tych smaczków, oj nie...
dzieki za komentarze. troszke sie obawialem wrzucac takie "pseudo starocie", ale jakos sie przelamalem:)
Postarzony Budapeszt bardziej przypadł mi do gustu niż polskie miasta.
Oceniając go jako reportaż powiedziałbym, że całkiem fajnie to wyszło.
Może dlatego, że lepiej układa się w całość.
Unikałbym tylko tego typu obróbki ze zdjęciami, na których są typowo współczesne elementy.
dzieki serdeczne za spostrzezenia. staralem sie dobierac zdjecia tak by elementow wspolczesnych bylo jak najmniej. oczywiscie statki na Dunaju, wagony i mercedes na Krakowskim sa ewidentnie "nowozytne". wszytsko powstalo "na kolanie" w pierwsze w tym roku nudne piatkowe popoludnie. wszyscy klienci chyba juz pojechali na wakacje:)
co do Budapesztu to polecam wszystkim zatrzymac sie w tym miescie na pare dni bo to fantastyczne miejece dla kazdego lubiacego lazic po miescie z aparatem w lapie:)
kilka wakacyjnych pocztowek:
31,32,33,34
1. i 3. naprawdę bardzo starannie odmalowałeś krajobrazy. Celowo piszę odmalowałeś. Większy format oglądałoby się jeszcze przyjemniej.
<wow> pierwsze wymiata :)
Nie da sie ukryc przyciagaja wzrok fotki z takimi krajobrazami.
słuchaj ponizsze zdjecie jest rewelacyjne weź obrób i wstaw do galerii ode mnie 5 murowana.. Ja bym widział to tak:
Załącznik 50858
.....ale masz dużo ciekawych fotografii na Flickr- warto obejrzec
dzieki serdecznie. sila rzeczy foty sie w jakis sposob powtarzaja
Bieszczady 35,36
Barczewo i okolice. bardzo urokliwe miejsce i niestety troszke zaniedbane. mam nadzieje dozyc lepszych czasow, gdy takie miasteczka beda wygladac jak na to zasluguja
37,38,39,40,41
42,43,44,45,46,47,48,49
Wybieram fotki 37.38.40. oraz 41. ladne.