Opuszczenie, zrujnowanie, relikty, zmurszałości i struchlałości a także trochę humoru i paradoksu może - oto, czym chciałbym "uraczyć" Szanownych Klubowiczów.
Na początek takie :
Wersja do druku
Opuszczenie, zrujnowanie, relikty, zmurszałości i struchlałości a także trochę humoru i paradoksu może - oto, czym chciałbym "uraczyć" Szanownych Klubowiczów.
Na początek takie :
Zmurszałość i struchlałość są mi szczególnie bliskie, na pewno będę tu częstym gościem :)
Podobaja mi sie takie zapomniane obiekty lokalnego handlu, widac czas zrobil swoje.
Bardzo kręcą mnie takie klimaty więc będę sobie pewnie tu zaglądać :roll:
Dobry pomysł na wątek.:idea:
Dzięki za wizyty obecne i przyszłe.
A na dzisiaj :
Fajne, fajne. Allianz i ta wypasiona umywalka - mniam.
Drzwi cudne.
Umywalka to z cyklu "Nowoczesność w domu i zagrodzie". A wielowarstwowe pokłady farby na drzwiach tworzą coś, co przestaje być po latach tylko powierzchnią drzwi :
https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-53771
Patent na umywalke niezly :-) Masz oko na takie fajne klimaty.
Tym razem między innymi szczerość i prostota naściennych wypowiedzi :
Powtórzę za warugą, masz oko :)
Gratuluję pomysłu i udanych zdjęć.
Bardzo ciekawie się to wszystko ogląda i przemawiaja do mnie te obrazy.
Pozdrawiam:lol:
Napisy szczerze mówić takie se ;) Słup fajnie pokazany.
Dzięki. Bufetowo, czy nie ujęła Cię prostota i dobitność tego "na zawsze" ?:wink:
Prostota i dobitność oczywiście mnie ujęła. Miałam na myśli wyłącznie walory artystyczno-fotograficzne ;) Dokumentowi walorów nie ujmuję.
Na mojej kamienicy jest "42 cm CHWDP". Też ładnie, nie?
To ja poproszę o te 42 cm - na foto oczywiście.
Relikty zimnowojenne w oknach :
Strychowo :
Wrzutka fajna! W ogóle pomysł ciekawy!
Strychowa wrzutka świetna (gazety najbardziej).
Okna budzą niepokój, zwłaszcza w kontekście jutrzejszego końca świata ;)
Co do okien, to zupełnie nie wiedziałem o tym wieszczonym końcu świata, to czysty przypadek.
Ostatnie 6 fotek - fajne serie - mnie najbardziej podoba się sufit i musze okno.
Pozdrawiam AP.
Relikty zimnowojenne fajne. Strychowa wrzutka to dwojka najbardziej mi pasi.
Wariacje na temat ściany widocznej w tle tego podwórza, czy jak je nazwać właściwiej :
To z okienkiem mnie zaciekawiło. Znam podobne ceglane podwórka z warszawskiej Pragi - fajny pomysł by te scianę pomalować.
Pozdrawiam AP.
Malowidla scienne... Ktos mial ciekawy pomysl.
Za dużo waryacji moim zdaniem. Mogłeś tylko to z okienkiem zostawić :P
Ściana fajna, lubię ten rodzaj kreatywności malarzy ściennych :)
Dzięki, ale które z okienkiem ? Bo naprawde są dwa takie.
3.jpg :)
Witam.
Trójka znakomita. Brawa za kompozycję, kolor i dopracowanie szczegółów no i za wrażliwość, dla większości "zwykła ściana". A w Twoim ujęciu nie taka zwykła.
Pozdrawiam.
Dzięki za nieliczne ale jakże istotne odwiedziny. Niszowo jest.
Mieszanka miejska :
Bardzo lubię tego typu zdjęć. Wręcz uwielbiam drzwi, okna itp do tego w BW. Nie był bym sobą gdy bym nie powiedizała, że sklepowe też bardzo fajne. Jestem prawdziwną kobietą wkońcu :wink:
Pozdrówka.
Dwójeczka rewelacja - fryzjer? Bardzo mi się podoba pomysł obrazka w obrazku.
Pozdrawiam AP.
O tak! 2. świetna :)
Tak, to witryna zakładu fryzjerskiego. O, przepraszam - salonu, studia, atelier. Zakładów już przecież nie ma...
Dwojeczka super a pozostale maja swoj klimat.
Waruga, przyznaj że na Bornholmie nie znajdziesz takich okien :
Hej Saboor, a może Ty spróbuj ?
Poza tym zastanawiam się, czy umieścić tam modela/modelkę, czy będzie to motyw wyexploatowany i oklepany, jak myślicie ?