początki bolesne ;) podstawy
Witam zapragnąłem robić zdjęcia a nie śmieci i niestety co chwile napotykam nowe problemy ;), a moje prace wciąż mi się nie podobają. Dopiero poznaję podstawy zasad fotografii i często nie wiem jaki robię błąd, a jeśli już to nie wiem jak go unikać. To moje ostatnie zdjęcie z wczoraj zrobione obok Krokwii w Zakopanym wydawało mi się że znalazłem punkt z którego można było coś wartościowego pstryknąć, a to co wyszło jest według mnie blade, mało kolorowe. Jeśli komuś chciałoby się wskazać błędy jakie tu widać będę wdzięczny.
4 załącznik(ów)
zdjęcia [Droga do Daniela]
po krótkiej przerwie znowu aparat w dłoń :) tym razem udałem się w okolice Drogi do Daniela niedaleko wejścia do doliny strążyskiej.
pogoda była wredna cały czas padało i ta mgła nad lasami. jeśli ktoś ma jakieś wskazówki albo komentarze, ZAPRASZAM
zdj. nr 8
Kociak, powinna być mordka ale ;) nie zawsze zwierzyna chce pozować
Załącznik 44480
zdj. nr 9
w tej chacie już za kilka tygodni będzie można kupić świeżutkie oscypki w lewym górnym rogu ... być może jest przepalone
Załącznik 44481
zdj. nr 10
żółte kurtki na tle zielonej ściany
Załącznik 44482
zdj. nr 11
tu spodobało mi się to zwalone drzewo ale niestety na zdjęciu chaty się trochę poprzekrzywiały nie wiem jeszcze jak tego unikać, [dość częste przy budynkach]
Załącznik 44483