-
Wiosenny plener :)
Dawno fotek nie dawałem ale sezon powoli się zaczyna ostatnio sprawiłem sobie filtr polaryzacyjny jak by ktoś pytał jakiej firmy to jest "MATIN" bardzo mi się spodobał :) I jeszcze ostatnio załatwiłem sobie takie kolorowe filtry "Tzn samoróbki" do fotografii czarno białej. Zrobione są z plexi przezroczystej :P nom to czas na fotki testowe nowych akcesoriów :)
1.
2.
3.
4.
No i na razie to będzie na tyle :) Jak będzie ładna pogoda to może za jakiś czas pojawią się fotki nowe jakieś :)
-
Bardzo ladne krajobrazy! Nr. 1 i 3 mi sie najbardzije podobaja, za piekne kolorki i chmurki :) 4. byloby dobre, ale jednak leci w prawo. Jak obrabiales te fotki? HDR, czy jakos inaczej wyciagales te chmury i kolorki?
Pzdr
-
Ładnie. Zwłaszcza kolorowe. Ostatnie troszkę poleciało :/
-
-
No jak pisałem filtr polaryzacyjny i poprawiłem w corelu jasność, kontrast, intensywność i leciutko ostrość ;) to Tyle :)
-
-
-
1 i 2 mi podchodzi. nawet bardzo
-
Cytat:
Zamieszczone przez kisi
Zbyt ciemne.
u mnie tez ciut za ciemne, wrażenie potęgują te przeramy :) ale w sumie całkime całkiem obrazki...
pozdrawiam
-
Ładne foty tylko trochę przyciemne ;) Za bardzo wyeksponowałeś niebo, chyba że celowo ?
-
Bardzo lubię gdy niebo jest takie wyraźne :) Lubię ogólnie niebo ale tylko w połączeniu z ziemią. Samo niebo mnie tak nie fascynuje bez ziemi ;)