Proszę o weryfikację:)
Wersja do druku
Proszę o weryfikację:)
Piękny start. Witamy na forum :wink:
Jeszcze kilka
Witaj na forum :grin:
Bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia, tak naprawdę nawet nie ma się czego przyczepić :-P
Gratuluję :!:
Bardzo ładne, ciekawe zdjęcia. Ja jedynie przyczepiłbym się przy niektórych fotkach tego, że horyzont dzieli kadr na pół, staraj się zachować mniej więcej 2/3 nieba bądź ziemi :wink:
pozdrawiam
Fajne fotki... jak mam wybierac to 1 oraz 2 z pierwszej serii, natomiast z drugiej 2 i 3. Klimat tych fotek najbardziej mi odpowiada.
Z pierwszej serii pierwsze, z drugiej ostatnie - są świetne. Bardzo udany start. Zapodawaj więcej takich fotek, lubię oglądać dobre prace.
pozdrawiam
T.
Oby tak dalej ;) 7777...(7) super!
No to na koniec dnia.
Dzięki za miłe słowo przyda sie do motywacji...
Z tej serii to dwojka jak dla mnie.
witam,
nie ma co, robią wrażenie :)
z pierwszej serii nr 2 uciąłbym trochę wody i zrobił panoramę, a w ostatnim wyciąłbym osobę - mi nie pasi...
seria druga - jak najbardziej na plus panoramy, akurat tu centralny horyzont mi nie przeszkadza :)
seria trzecia - powiesiłbym sobie na ścianę nr 3 :)
pozdrawiam
Bardzo dobry debiut na forum - brawo :!:
MSZ staranne i przemyślane kadry, ciekawa kolorystyka i to co mnie ujęło najbardziej - z tych zdjęć bije spokój...
Podoba się bardzo, na pewno będę tutaj zaglądał...
Pozdrawiam
Świetne zdjęcia - szczególnie te z wiatrakiem. Polar plus korzystne warunki admosferyczne czyni cuda. Brawo!
Miło że się podobały,mam jeszcze parę..
Jedynka oraz dwojka podobaja sie jak najbardziej z tej serii.
No to jeszcze ...
Powiem krótko: jest bardzo fajnie. Z ostatniej serii - mgła nad potokiem - kompresja zżarła górę fotki, kolorki się mienią, to do poprawki. Kwiatek też taki sobie. Ale całość, smaczna bardzo.
z ostatnich: dwójeczka trochę szerzej i było by miodzio
pzdr
T.
Jak dla mnie dwojeczka... z ostatniej serii.
Dla mnie też i kwiatek też mi się podoba :)
Bardzo fajne i miłe fotki.
Bardzo ładne zdjęcia robisz
Znalazłem jeszcze takie..
Czekam na ocene:)
najbardziej podobają mi się zdjęcia gdzie światło i pora dnia odgrywa pierwszą rolę - a takich masz najwięcej - gratulacje
kto rano wstaje temu Pan Bóg daje jak mawiał Rafał Czarny przy ognisku :-)
Dopiero niedawno trafilem na Twoj watek. Zdjecia sliczne. Mam nadzieje, ze kiedys moje tak beda wygladaly :)
Ze wszystkich wrzut jakos najbardziej ujelo mnie czarno-biale - gora we mgle i ten czlowieczek tam na dole z mozolem maszerujacy. Pierwszoklasne! :)
Bez tego facecika bylaby to tylko gora w oparach :)
Z widoczkow, czesc banalne, pocztowkowe, ale za to warsztat niezly :). Jakkolwiek musze napisac, ze i z tych widoczkowych, pocztowkowych czesc niebanalna.
Tom
Niestety słonko teraz wcześnie wstaje i trzeba dużej motywacji aby się zerwać z rana....
Ladne fotki zaprezentowales.
Krajobrazy ! Uwielbiam, miło popatrzeć na Twoje zdjęcia, ale nie szalej tak bo na potem zbraknie :wink:
Gratuluję motywacji do wczesnego wstawania, jak dla mnie jest to nie do przezwyciężenia :twisted:
Bardzo fajny początek.Wiesz o co chodzi w fotografii.
Kilka ujęć z Tatr.
Piekne widoczki, ladnie zaprezentowales.
Bardzo ładne spojrzenie na fotografię krajobrazową. Umiesz odpowiednio pokazać piękną kolorystykę uwiecznionych w kadrze widoków.
Naprawdę imponująco oddziałują Twoje krajobrazy. Świetnie gra światło i kolor z kształtem.
Bardzo ładne zdjęcia, przemyślane kadry, piękne kolory. Wybierz najciekawsze, najładniejsze i poddaj się ocenie w galerii, masz duże szanse na trafienie do galerii publicznej (no chyba że nie focisz olkiem).
Pozdrawiam.
nr 3 i 4 - takie widoczki lubię... :grin:
Zdjęcia zrobiłem 510-tką +40-150 +9-18,ostatnio dostał się w moje łapy e-30.Dzieki za opinie a z galerią to nie wiem jak się za to zabrać.:oops:
3 i 4 NAJLEPSZE!!! :wink: kochane Tatry!!! :!: