prosze o informacje czy jest to dobry pomysł z zakupem tego własnie sprzętu widzialem go w cenie 350 E dlatego własnie wychodze z tym pytaniem do was co o nim sadzicie ..:wink:
Wersja do druku
prosze o informacje czy jest to dobry pomysł z zakupem tego własnie sprzętu widzialem go w cenie 350 E dlatego własnie wychodze z tym pytaniem do was co o nim sadzicie ..:wink:
W Polsce nie jest oficjalnie sprzedawany więc trudno o nim coś sądzić. Można poczytać w Internecie np. TUTAJ jest porównanie do E-620. Z tego co widać różnice są niewielkie - mniej filtrów artystycznych, brak wielokrotnej ekspozycji, niepodświetlane przyciski. Czyli w/g mnie to E-620 z zubożonym oprogramowaniem. Sam miałem na niego ochotę, ale zdecydowałem się na E-620 z polskiej dystrybucji.
A ile droższy jest E-620?
mam swojego olka teraz trzeba sprawdzic jak bedzie sie nam ,,pracowało,, ehh pozdrowki :grin:
Cieszymy się że go masz, że odpowiedziałeś na pytanie Karola no i oczywiście że pochwaliłeś się gdzie tak tanio sprzedają. Jesteśmy tu w końcu żeby sobie pomagać, nie?
Witam, też jestem ciekawy gdzie udało Ci się kupić E-600 w takiej cenie. Sam na niego polowałem w sklepach zagranicznych - niedawno w sieci sklepów Dixons w UK był za 279 funtów i już praktycznie się na niego decydowałem kiedy nagle OUT OF STOCK i tak jest do tej pory. Co ciekawe dzwoniłem do serwisu Olympusa w Polsce czy nie będzie problemów z gwarancją i powiedziano mi, że jeżeli będę miał dowód zakupu to nie będzie żadnych problemów.
Pozdrawiam
Piotrek.
przepraszam panowie i panie olka kupiłem w sklepie PCword dublin polowałem na niego mc a efekt przekroczył moje oczekiwania cena z dnia na dzie spadla i wyrawlem go tak tanio to tylko fart bo to był ostatni a ja go odstapilem znajomej bo ostatnia sztuka to byla wystawowa ja po swjego pojechałem do inneg oddziału gdzie wczesniej upewniłem sie ze maja sztuke ale w pudełku pozdrowki i dodam tylko ze posiadam do niego 14-42 a niebawem uzbroje go w 40-150 powodzenia wam wszystkim
Ale sieczka, nic nie zrozumiałem :D Jeszcze raz i powoli prosimy.
Chodzi o to, że było tanio i kupił...
A ja inaczej zrozumialem.Nie kupil tylko wyrwal.Napewno ktos chcial kupic a on mu wyrwal.Wyszlo mu tanio ,bo za wyrwanie nie musial zaplacic.Pozniej sie dowiedzial,ze kolezanka(ciekawe czy tez ja sobie wyrwal) chce to jej oddal,ale nie wiem za ile.Nastepnie sie dowiedzial,ze gdzies indziej maja do wyrwania pudelka.Pojechal i wyrwal pudelko-chyba bylo drogie,bo nie wspomina o cenie.
Wazne,ze sobie zadnej krzywdy nie zrobil-przy tym wyrywaniu.:grin:
ehh no tak chodzi ze wczesniej byl za 350 E za kitem 14-42 co wydaje cie dobra cena jak za ten zestaw i gdy przyjechałem po niego cena była juz 250 E lecz za aparat z wystawy którym bawili sie wszyscy po zdjeciu obiektywu uznalem ze go niechce ilisc lini papilarnych naniesiona na lutro mnie zniecheciła ale postanowilem sie nie poddawac i poprosiłem sprzedawce zeby podzwonil po okolicznych odziałach czy maja ten sam zestaw za ale w pudełku udało sie mam go i teraz dokupiłem do niego 40 -150 pozdrowki
Jaaa piernicze. Stary - czy wiesz co to interpunkcja, czy powieść tez napisałbyś bez kropki, przecinka itp. Takiego słowotoku nie idzie zrozumieć.
Cześć,
Nie czepiaj się interpunkcji, a właściwie to jej braku. Nie jest pierwszym, który jej nie stosował.
Kiedyś tak pisał pewien Irlandczyk, ale to był Joyce. James Joyce.
Też niełatwo jego dzieło się czyta :-P
Do macieknr1
Przy robieniu portretu spróbuj złapać ostrość na oczach modela. Może być wtedy nieco lepiej.
Pozdrawiam.
Powiem tyle, dzieki tobie wiem o istnieniu tego modelu :P Ojjj duzo jeszcze sie musze nauczyc ;)