-
11 załącznik(ów)
moje podróże
witam, postaram się zamieścić w tym wątku kilka amatorskich fotek z moich podróży dzisiaj pierwsze z nich
1 Załącznik 30484
2 Załącznik 30485
3 Załącznik 30486
4 Załącznik 30487
5 Załącznik 30488
6 Załącznik 30490
7 Załącznik 30491
8 Załącznik 30492
9 Załącznik 30493
10 Załącznik 30494
dzisiejszą dziesiątkę kończy starszy mężczyzna, któremu zrobiłem fotkę przed jednym ze znanych meczetów
pozdrawiam wszystkich oglądających :)
właściwie to na dzisiaj miał być koniec, ale jeszcze tylko jedno ujęcie
11 Załącznik 30496
-
Ciekawe zestawienie.. przesiadles sie na wielblada..:-) Dwojka fajna.
-
czasami warto zmienić pojazd :wink:
-
samochód wygląda jak miniaturka:) fajne fotki. Palmy i widok przed burzą podoba mi się.
Pozdrawiam
-
-
Hej,
Po pierwsze numeruj zdjęcia przed zamieszczeniem, po drugie zmniejszaj je do około 800x600
Dla mnie 4 i 5 rewelka :grin: Fajny klimat pokazujesz i nie sama plażę i drinki a to się chwali
-
dzięki, na pewno poprawię się :wink:
-
pierwsze mi podpasilo (z reszty tez mozna wybrac jeszcze, ale za duzo wszytkich jak na jeden raz) i nie potrafilem odmowic sobie ciachniecia tego zdjecia, wiec zaproponuje Ci cos takiego kamil_andrzej. i jeszcze taka mala uwaga ode mnie: nie wrzucaj tak hurtowo zdjec w jednym poscie, bo to nie pomaga w ocenianiu:wink: wystarczy 3, 4 sztuki na jeden post
-
dzięki, rzeczywiście tak jest interesująco, chciałem pokazać mały zagubiony samochodzik na wielkiej plaży - dlatego tak to ująłem, postaram się na przyszłość wrzucać zdecydowanie mniej, pozdrawiam :wink:
-
Ogolnie fajne fotki. Fajnie że horyzont w 3. się wyprostował :D Teraz spróbuj nie kadrować centralnie, Tomashhh pokazał mniej więcej o co chodzi. Ptak z 7. wylatuje z kadru, korzystniej by było gdyby przed sobą miał więcej przestrzeni niż za sobą. Czekamy na dalsze foty
-
dzięki za uwagi, postaram się je uwzględnić w następnych fotkach
-
Czworka z serii swietna..
-
dzięki, też lubię tą fotkę
-
6 załącznik(ów)
podróży ciąg dlaszy
dzisiaj postanowiłem dodać zdjęcia z podróży, którą odbyłem dawno temu. niestety waga zrobionych wtedy zdjęć uniemożliwia dobre "poprawienie" (a może się mylę?). przedstawię je więc w oryginałach.
14. Załącznik 30530
15. Załącznik 30531
a to "sprawca deformacji"
16. Załącznik 30532
17. Załącznik 30554
18. Załącznik 30555
-
Najlepsza według mnie to 4:grin:
-
mam takich więcej, może kiedyś pokażę :)
-
Fajne te lustrzane, podobają się
-
niestety ich waga jest zbyt mała na dobrą obróbkę :???:
-
Odbicia ciekawe.. a jak dla mnie to 4.
-
-
Witaj.
Bardzo fajnie ogląda się te zdjęcia.Widać,że dbasz o kadr,jakość no i potrafisz pokazać ciekawą scenę i niebanalne spojrzenie(architektura).
W serii 'egzotycznej',fota "telefon" jest świetna,chociaż kadrowałbym tam ciaśniej,no a handlarz bananów kapitalny! :)
I pomyśleć,że u nas takie owoce uważa się za przeterminowane i trafiają do kosza. :(
Pozdrawiam.
PS: wrzucaj mniej na raz.
-
dzięki, w tych krajach banany to jak u nas jabłuszka, smak też inny - zdjęcie robiłem przez szybę autobus, który poruszał się dość szybko, rzeczywiście kadrowanie telefonu mogłoby być inne niestety okoliczności zmuszają do szybkich reakcji. pozdrawiam
:)
-
-
Z pierwszej serii to 1, 3, 4, 8, 10 to zdjęcia przy których zatrzymałem się na dłużej. Z drugiej odbicia i ich sprawca całkiem fajne. Odnośnie zmniejszania wagi to trzeba nad tym troche popracować gdyż wszyscy mają ten problem i potrafią sobie z nim poradzić:-P.
-
dzięki, z pewnością to zrobię :)
-
2 załącznik(ów)
deszczowe miasto
witam,
trochę deszczu na początek
20 Załącznik 30558
21 Załącznik 30559
-
Ladne deszczowe miasto zostalo pokazane... podoba sie. Wrzuc cos jeszcze z tej serii jezeli masz...
-
-
2 załącznik(ów)
deszczowe miasto
nawałnica trwała krótko, nie zazdroszczę tym, którzy nie zdąrzyli się przed nią schować
23. Załącznik 30595
a wieczorem świeciło słońce, co prawda za chmurami, ale widok był piękny
24 Załącznik 30596
tzeba tylko uważać, żeby nie zostać na stałe rekalmą zakładu fryzjerskiego
25. Załącznik 30597
-
Deszczowa fajna, widac ulewe po autobusie a raczej po jego gornej czesci ...
-
Deszczowe fotki bardzo fajne :) Widoczek bym podrasował trochę :)
-
3 załącznik(ów)
moje podróże
dzisiaj proponuję przenieść się w cieplejszy klimat
31 Załącznik 30603
32 Załącznik 30604
33 Załącznik 30605
-
Dobry wątek, ciekawe foty, ale chciałbym też przeczytać gdzie były zrobione ;-)
-
a moze by tak wyprostowac to ostatnie?:-P:wink:
-
oczywiście, masz rację, trzeba wyprostować, :wink:
zdjęcia robiłem nad Nilem.
-
2 załącznik(ów)
moje podróże - Nil
takich miejsc nad rzeką jest wiele, widać to szczególnie wieczorem
35 Załącznik 30608
większość śmieci niestety ląduje w rzece
36 Załącznik 30611
-
Skyline fajny.
Deszczowe foty trochę mało egzotyczne - u mnie taki widok to normalka. ;)
Z Egiptu ciekawe,na kilku widać spory problem z ostrością.Mam wrażenie,że wrzucasz foty prosto z kamery na forum.Każdej focie niezbędna jest choćby minimalna obróbka,tak samo jak kobiecie makijaż. ;)
I proszę nie tłumaczyć się brakiem czasu - kto dzisiaj go ma? :)
-
to prawda, wrzucam bezpośrednio z aparatu, popracuję nad techniczną stroną fotek, :wink:
-
Z cieplejszego klimatu to 32. jak dla mnie....
-
2 załącznik(ów)
moje podróże Egipt
Egipt to piękny i tajemniczy kraj, można w nim spotkać interesujących ludzi;
wypalić z nimi wodną fajkę
37 Załącznik 30612
albo po prostu spróbować swoich sił w tresurze kobry
38 Załącznik 30615