Jak częśc klubowiczów wie, nasz forumowy kolega Luc4s () był w zeszłym roku na wyprawie w Chinach. Powyżej prezentujemy podsumowanie jego fotograficznych peregrynacji na nowej wystawie Olympusclubu.
Wersja do druku
Jak częśc klubowiczów wie, nasz forumowy kolega Luc4s () był w zeszłym roku na wyprawie w Chinach. Powyżej prezentujemy podsumowanie jego fotograficznych peregrynacji na nowej wystawie Olympusclubu.
Bardzo przyjemnie się ogląda, super fotki! Gratulacje dla autora :)
Bardzo ciekawe fotki.Na moim monitorze bardzo wiele z nich wygląda na przeostrzone.Czy u Was jest tak samo?
kapitalne zdjęcia
gratulacje . Podoba mi się . Dobre kadry i bardzo plastyczny obraz. Do mnie przemawia bardzo
Większość zdecydowanie rewelacyjna!
Zachwycające, chylę czoła.
Gratulacje dla autora.
Świetne foteczki.
Pozdrówka.
Rewelacyjna fotorelacja. Oglądałem 3 razy i pewnie jeszcze nie raz zobaczę.
Inny świat. Pięknie.
Gratulacje dla Autora.
U mnie też fotografie wyglądają na przeostrzone.
Ciekawy kawał świata.
Pozdrawiam
Pat
Dzięki wszystkim, co do przeostrzenia, to powoduje to skrypt odpowiedzialny za zmniejszanie zdjęć. Oryginały są w 1024 x 768 i jeżeli w takiej rozdz. się je ogląda to jest ok.
Odpalcie sobie, to na pełnym ekranie, to nie będą prze-ostrzone.
dobry i ciekawie zrobiony reportaz, widzę, ze tam czyściej niż w Indiach.
Bomba Fotki super ... w zeszłym roku miałem mieć również plenerek w Chinach ale przełożyli na ten. Tylko czy pieniążki uzbieram.
Dzięki uprzejmości Grizza, udostępniam Wam prezentację z wyjazdu z troszkę większą ilością zdjęć:
http://grizz.pl/pub/chiny2009ins.exe
świetny reportaż
Bardzo ciekawe i fajne foty, wyprawy zazdroszczę :oops: ...
Pozdrawiam
Nic tylko podziwiac.. swietnie.
wspaniała wycieczka
Wspaniałe zdjęcia
Gratuluję wycieczki i umiejętności
Pal sześć Indie, z tego co widzę jest znacznie czyściej niż Polsce! Pytanie do autora - czy w Chinach ludzie trzymają psy również dla towarzystwa, a nie tylko dla konsumpcji? A jeśli tak, czy trotuary są usłane psimi odchodami, jak u nas?
Back bird, nie nazwałbym tych zdjęć reportażem, raczej zbiorem pocztówek.
Hehe, dobre :)
Ulegasz stereotypom, pies to jest wyborny i DROGI! przysmak, na który stać tylko nielicznych, w dodatku są to specjalne rasy hodowane tylko w tym celu. Co do czystości na ulicach, to wcale społeczeństwo nie jest tak dobrze wychowane, po prostu zaraz idzie pani z miotełką i sprząta. Dzięki czemu każdy ma pracę.
Fotki zacne. Łukasz, gdzie teraz?
Niesamowite zdjęcia. Taka podróż - marzenie życia:-P
Jak na razie pozostaje mi miasto Poznań. Może w następną podróż zabierzesz mnie jako bagaż podręczny. Fotki pierwsza klasa.
Kapitalna fotorelacja, przepelniona maxymalnym klimatem odwiedzanych miejsc. Zawsze szukam historii i klimatu w fotografii, ciesze sie ze wpadlem tutaj. bardzo dobre prace. Do zobaczenia na szlaku.
Strasznie lubię takie fotorelacje :-)
Klimatyczne fotki - fajny wyjazd musiał być (wprawdzie w zeszły roku byłem miesiąc w Chinach, ale trochę Ci zazdroszczę tej różnorodności ) :-)
gratuluję! świetny reportaż, kapitalnie uchwycony klimat. zawsze fascynowała mnie Azja i ludzie tam mieszkający, dzięki tym zdjęciom wróciłem tam po raz kolejny.
Podobnie jak zdjeciami z watku tak jstem zachwycony wystawą. Różnorodność, klimat tego kraju są nie powtarzalne. Oglądałem już wielokrotnie i zawsze z ciekawością powracam.
Wspaniałe zdjęcia, jestem pod wrażeniem.
Zacne zdjęcia gratulacje.
W takim razie i ja wyrażę swój podziw:)
Duża różnorodność zdjęć. Świetnie się to ogląda.
super zdjęcia, fenomenalnie. ja planuję ale do Japonii w przyszłości :)
Świetne zdjęcia, obejrzałem klika razy. Zazdroszczę ujęć. W grudniu sam wybieram się na Sri Lankę, więc może uda mi się coś podobnego klimatycznie "wypstrykać". Duże gratulacje za fotki..
Ja też jestem pod wrażeniem! Dobre ujęcia i zdjęcia takie czyściutkie i pełne!
Wspaniała sprawa, fotki super:), trochę koledze zazdroszczę tej wyprawy, ale przede wszystkim gratuluję. Pociesza fakt że nasze forum przyczynia się do zobrazowania świata i w życie innych może wnosić wiele dobrego. Pozdrawiam
Nie wiem dlaczego zamiast wejścia w galerię włącza się strona główna.
Pozdrawiam.