Witam.
Od samego oglądania nie dowiem się wszystkiego, więc może będę tu umieszczał jakieś moje wypociny a Wy mi je ocenicie.
Dookoła w dzień szaro i buro, noc wydaje się być ładniejsza.
1.
Wersja do druku
mi zdjęcie się podoba.
pewnie ładniej w nocy - tak jak piszesz.
wykadrowane z pomyślunkiem, światełka dodają zmaczku... proszę o więcej :)
Ładnie tam, lubię to miejsce.
Wpuściłbym więcej światła, nawet kosztem przepałów a jeszcze lepiej robił zdjęcia około 16-17 a nie o północy. Szara godzina to dobra godzina na takie zdjęcia.
za Dobasem.
Mi również to zdjęcie się podoba.
Dziś nad ranem też fociłem jak było ciemno ;)
Ladne nocne ujecie ze swiatecznym akcentem, iluminacje dodaja dodatkowej oprawy.
Fajna fotka.
Witaj,
Fajne zdjęcie. Wrzucaj kolejne :)
a mi się nie podoba, trochę za ciemno jak na moje oko..
Mnie też się podoba, dobrze skadrowane, prosto, smaczku dodają delikatne światełka, przyjemny nocny obrazek.
Może faktycznie trochę brakuje nieba, tym niemniej jest całkiem nieźle.
Pozdrawiam...
Ładne, oddaje nastrój zbliżających się świąt.
O Mojrzeszów! Ja nie czuję na razie atmosfery świąt bo nie ma śniegu...
O dziękuję, na razie mało krytycznie :)
Co by było widać niebo ( no powiedzmy chmurki) postaram się kiedyś tam pójść wcześniejszą porą o zmierzchu.
Co tu krytykowac jak sie podoba..:-) Efekt iluminacji... to noce wypady sa o wiele lepsze..
Gundi - tak na to patrząc to ja nie pamiętam kiedy ostatnio było prawdziwie klimatyczne Boże Narodzenie - żeby było biało z prawdziwego zdarzenia :( W sumie to pamiętam - 6 lat temu jak poznałem moją narzeczoną :) A tak to przeważnie parę dni przed świętami wszystko co napadało to topniało :(
O Rzeszowski rynek... mi tez sie podoba
O, nigdy tam nie byłem!!!!.... a i tak mi się podoba.:grin:
Mało czasu a w nocy chce się spać, ale wyszedłem znowu zdomu.
Kolejny charakterystyczny budynek Rzeszowa.
2
Co o nim sądzicie, a co o fotografii?
Budynek wart pokazania :)
Trochę ciasno, ale może po bokach nie było nic wartego pokazania ;). Zdjęcie MZ poprawnie naświetlone, WB też poprawny.
Obie fotki fajne. Lubię zdjęcia tego typu.
dzieki za pozytywy :)
no to do następnej bezsenności
Ale tak jakoś zwyczajnie jest na tych widoczkach. Dodałabym trochę mistycyzmu, jakiegoś zamglenia, nutki niedopowodzenia, albo chociaż zmieniła na b&w, ale to ja. Ty pokazałeś nam świąteczny ryneczek tak jak go widziałeś i git.