Nowe fotki Ani tym razem Czarno Białe :) Wydaje mi się że udało mi się parę fajnych fotek strzelić Ciekawe czy też tak myślicie ;)
1.
2.
3.
4.
5.
I jak ??
Wersja do druku
Nowe fotki Ani tym razem Czarno Białe :) Wydaje mi się że udało mi się parę fajnych fotek strzelić Ciekawe czy też tak myślicie ;)
1.
2.
3.
4.
5.
I jak ??
bardzo pozytywnie. przyjemne fotki z jajem. stawiam na kadry 2 i 3 a piątka jakoś mi nie leży.
2 mi sie podoba, pozostałe takie jakieś bez wyrazu i zbyt centralne.
Ja stawiam na 3 i 5
Mi też najlepiej podobają się 3 i 5 ale ogólnie bardzo fajne
Także widzę zdania podzielone niektórym się 5 podoba niektórym nie :) Tak to już jest :) Każdy inny gust ma :) Ale chyba fotek nie mam się co wstydzić bo wydaje mi się że dobrze wyszły ;)
Bardzo fajne fotki. Podobają mi się :)
2 - wytrzeszcz oczu modelki.
Widzę , że mamy kolejne wcielenie Czarnego :)
A tak na poważnie, to fajnie Ci to wyszło. Dwójka najlepsza.
4- OK, ale twarz nieco za ciemna
3- bardzo pomysłowa, ale, czegoś mi tu brakuje. nie wiem może postać jest przytłoczona
1- nie wiem co jest ważniejsze centralne bohomazy, czy Ona ??
Mnie najbardziej podoba się 2. - ładne światło. Chociaż do tego graffiti bardziej pasowałby inny image modelki ;) Albo do modelki inne tło...
Jeszcze jedna fotka przerobiona trochę w Corelu :)
6. Matrix ...
I jeszcze jedna fotki przerobiona :)
7.
6. ok nawet ciekawe
7. kiepsko zwłaszcza w górnej partii zdjęcia.
Dwojeczka zdecydowanie najlepsza jak dla mnie. 6 i 7 nie zle, ale 7 jakby sztuczne, za to 6 calkiem fajne.
Matrix calkiem ciekawie wyszedł :D
Jednak przeróbki do mnie nie przemawiają, Z poprzednich 2 najlepsza.. A jednak ciągle te ramy, a może byś tak raz bez, może zdjęcia miałyby inny wymiar :?: :D
wolę matrix przed przeróbką. tylko chyba lekko krzywy?