Witam
Proszę o ocene które zdjęcie wg was jest OK a które nie.
Są to różne ujęcia - czas praktycznie ten sam.
1.
2.
Wersja do druku
Witam
Proszę o ocene które zdjęcie wg was jest OK a które nie.
Są to różne ujęcia - czas praktycznie ten sam.
1.
2.
Ale gdzie sa zdjęcia, bo u mnie nie widać ??
pzdr
dbs
Zastanawialem sie czy to wina mojej przegladarki (ani w IE ani w Operze) ze nie widac zdjec ale chyba popelniles jakis blad wklejajac zdjecie.
Nie ma zdjęć!!!!!!!!!!!
Wiem
Walcze śle petycje do Radia Erewan z prośba o zwiększenie limitu..
jak na razie bezskutecznie
Z mojego posty z tatr jesiennych nie moge wyciac zdjęć (chyba nie moge) bo mineło 360 min.....
Moze wesprzecie mnie w petycji do "Radia Erewan" lub podacie inny sposób zamieszczenia następnych zdjęc...
:cry:
Są już foty. Fajne, klimatyczne...
Dwójeczka jak dla mnie lepsza , bardziej kontrastowo uchwycony klimat.
las to zajebiste miejsce... mi sie bardziej 1 podoba wiecej lasu widac przez co większe wrażenie choc kontrast faktycznie można troche podbić
Witam wszystkich
Niebawem za pośrednictwem Rafała Czrnego (dzieki Rafał) przesle kolejne 4 zdj - dopełnienie serii.
Wtedy będzie komplet i jestem ciekaw waszych typów.
Co do kontrastu, wrzucane foty nie sa obrabiane (poza zmianą rozdziekczości).
I mają sporą kompresje - może to nieco je dodatkowo zubaża.
ZbiKot
Oto metoda na zarządzanie załącznikami:
OK, a jeśli magiczny wskaznik dojdzie do 2 MB - to co - mam przestać prezentować zdjęcia?
:cry:
Czy istnieje narzędzie dostępne przeciętnemu śmiertelnikowi do rządzenia SWOIMI zdjęciami na FORUM?
Masz skasować jakieś stare zdjęcia. Strzałka wskazuje, gdzie znajduje się to narzedzie dostępne zwykłemu śmiertelnikowi.Cytat:
Zamieszczone przez zbikot
Dostałeś większy limit, ale tego już Ci nie powiększę. https://forum.olympusclub.pl/galeria - tu możesz liczyć na wzrost quoty w miarę zapełniania galerii ciekawymi fotkami.
Radio Erewan
Zerknąłem we wskazane miejsce - jest OK.
I faktycznie można usuwać zdjęcia. Dzieki za pomoc.
WIEM JUZ WIĘCEJ
I dzieki za limit.
ZbiKot
Jak na moje amatorskie oko każda z fotek jest fajna, ale myślę że nie bez przyczyny umieściłeś jedynkę na pierwszej pozycji. Też się zgadzam z opinią, że przy większym kontraście będzie jeszcze lepsza.
Fantastyczną sprawą jest wracać do tego samego miejsca w lesie po dłuższym czasie. Gdy się człowiek "zapozna" z konkretnym drzewem, krzakiem, po czasie obserwuje niesamowitą dynamikę przyrody. Niestety nie mam tego rodzaju zdjęć bo więcej czasu poświęcałem przyrodzie malując. Drzewa, las to były moje ulubione tematy.
Z obiektywem jest chyba podobnie, ale trzeba wracać w to samo miejsce.
pozdrowionka
Udane Twoje leśne foty. Choć nie jestem fanem zdjęć dendrologicznych, to przy tych fotach zatrzymałem się. Gdybyś jeszcze wśród tych promieni umieścił nagą panią, to byłbym szczęśliwy. ;)