Witam,
inspiracja do pokazania tego zdjecia jest fotka szklarza.
To zdjecie wykonalem przez oczko w plocie drucianym. Warunki niezbyt sprzyjajace, ale byla to jedyna mozliwosc ujecia zamku z zachodniej strony o zachodzie slonca.
pozdrawiam,
excel
Wersja do druku
Witam,
inspiracja do pokazania tego zdjecia jest fotka szklarza.
To zdjecie wykonalem przez oczko w plocie drucianym. Warunki niezbyt sprzyjajace, ale byla to jedyna mozliwosc ujecia zamku z zachodniej strony o zachodzie slonca.
pozdrawiam,
excel
szkoda, ze troche rzeczy przeszkadza (mi przeszkadza) (i nie jest to siatka).
ladnie delikatne plumkniecie, falowanie zlapales. taki "efekt", "filtr" z ze smakiem dobranymi parametrami modulacji.
bardzo ladne zdjecie, podoba mi sie. Hehe przy najblizszej okazji musze skopiowac ten pomysl :>
Dobre zdjęcie tylko do góry nogami.
Gdybyś odgarnął te patyki czy trawy przed obiektywem, byłoby rewelka :)
zibi1303,
zgadzam sie z Toba absolutnie, ze cos tam przeszkadza, ale wyobraz sobie druciany plot z wiadomych lat, nota bene absolutnie nie pasujacy do reszty!, 1m watpliwej jakosc trawniczka i glowna droga, a do tego wszystkiego na zakrecie. Nic nie dalo sie zrobic, mozna bylo jedynie wybrac opcje zrezygnowania z ujecia tak wspanialego oswietlenia zamku w odbiciu na wodzie.
Dziekuje za wszystkie opinie.
pozdrawiam,
excel
znam to miejsce i jestem wstanie sobie wyobrazic warunki jakie tam teraz sa - tak wiec dobra robota excel :!:
Piękna fotka . Zapisałem sobie i odwróciłem i też trzyma fason. Dobre byłoby do jakiegoś konkursiku pt. "Odbicie"
mi sie b. podoba.
OT. ja sie dziwie ze jeszcze nikt w OlyRulez nie zapodal np. "jesien" lub "kolory jesieni" itp.Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Mam jeszcze jedno ujecie, wprawdzie wolniejsze od galezi i roznych takich, ale czy lepsze? Ocencie sami.
http://michalsz.webd.pl/olympusclub/...tmp/excel.html
Pozdrawiam,
excel
To według mnie jest lepsze :), choc nie bez znaczenia jest fakt, że nowe jest dwa razy większe, więc o wiele lepiej widać. Nie mniej lepiej widać, odbicie zamku, a to jest główny temat. Tylko małe co nieco w górnym rogu zakłóca :), ale nie czepiam się, Świetna fotka.