W kilka chwil zerwał się duży wiatr a po nim ogromny deszcz. Fotka zrobiona z '' partyzanta '' i tylko jedna. Pozdrawiam.
Wersja do druku
W kilka chwil zerwał się duży wiatr a po nim ogromny deszcz. Fotka zrobiona z '' partyzanta '' i tylko jedna. Pozdrawiam.
Świetnie uchwycone, ładne zdjęcie.Cytat:
Zamieszczone przez Marylka
(to *nie* jest kurz na matrycy, prawda? :-)
nie nie to nie kurz :D
Ładne ale chyba zbyt przekombinowane
dużo nie :D coś tam jakiś gradient :D :D :D
Ładne , choć trochę za groźne . Marylka Ty wędkujesz czy co , że ciągle nad wodą jesteś ??
Bardzo przytomnie zlapny moment, drzewa sieją liśćmi, liście tworzą głębię sceny w wodach odbija się groza nadchodzącej burzy, rzeka ginie w oddali. Troszkę chmurki powyzej nie sa adekwatne, ale tak bylo. Nawet po obrobce zdjecie jest interesujące.
Zdjęcie bardzo unikalne i estetycznie spelnione na 4 z minusem, wg mnie. Punkty odjąłem za chmury u góry, które nie chciały być chmurzaste.
Pzdr, TJ
Tak robin - wędkuje, jeżdże na motocyklu mam pierwszy dan a aikido i jestem oficerem Wojska Polskiego. Fotki są robione głównie przejazdem okolice Drohiczyna trasą Siemiatycze - Sokołów Podl - Siedlce. A tak przy okazji to ostatnio sandacza złapałam nad siedleckim zalewem 72 cm. Pozdrawiam :DCytat:
Zamieszczone przez robin102
Ładnie uchwycony jesienny klimacik.
ciekawe, ze mozna zlapac tak lecace liscie. gratuluje.
adminie: zmien w bazie uzytkownikowi nick na "marylkaHDR"
marylka (hdr;) - serio tyloma rzeczami sie zajmujesz?? ja takim tekstem zasypuje rozmowce wypowiadajac sie z ironia o moim wolnym czasie.
co nazywamy partyzantem? w mojej ksiazce o fotografii pominieto to zagadnienie ;)
Bardzo ładne zdjęcie. Rzeczywiście trochę nieralistyczne chmury. Czy coś przy nich majstrowałaś, czy rzeczywiście miały taki kolor ?
BTW.
Ramkę możesz zmniejszyć za gruba jest jak dla mnie.
ciekawe jak wyglada normalne zdjecie ;-)
Apokalipsa.
Świetne. A te " nierealistyczne" chmury fajnie zamykają kompozycję. :)
Czy to ważne, czy to HDR czy nie? Ważne, czy efekty końcowy się podoba. A mnie się podoba.
dka - naprawde tyloma rzeczami sie zajmuje, choć już z aikido rezygnuje. a co do '' partzanta '' to takie moje określenie że z nienacka :D
łłłoo matko , to koleżanka po kiju i pewnie w straży granicznej pracujesz w tym wojsku.Cytat:
Fajnie masz .
No proszę i miejsce Siedlce :) toż to kresy wschodnie można powiedzieć. Bardzo bardzo dobre, jak ktoś napisał apokalipsa :) jest w nim pewien element grozy
BTW. ciekawe hobby ;)
Tak na serio?Cytat:
Sandacz jak smakował?
Zdjęcie pyszne!!!
Pzdr
john100 - serio, serio. Teraz gdy koniec sezonu motocyklowego to może więcej czasu będe miała dla fotografi. Nie jestem może dodrym fotografem, ale uwielbiam focić i sprawia mi to wielką przyjemnośc. A sandacz był wyśmienity. :D :D :D
Marylka, pokaż jakieś motocyklowe foty. Na pewno masz ich sporo.Cytat:
Rafale, szczerze powiem że aż tak dużo to nie mam a jak już to są na papierze pare zlotów ze starych poczciwych lat 90 tych. A ostatnie dwa sezony to przejezdziłam sama lub z bratem fotografując głównie naszą kochaną przyrodę. Może jak coś fajnego znajdę to dam jakiegoś scana :D
Masz coś wspólnego z Marcinem Velinovem?Cytat:
słyszałam. Mistrz aikido prowadzi chyba w warszawie grupy. Ja już wypadłam z obiegu ze względu na służbe i musiałam z czegoś zrezygnować.
Fajne te AIKIDO człowiek chodzi ,ćwiczy siódme poty wylewa i tak już po roku dwóch latach treningów umie wejść właściwie na sale , a tak po 20 -30 latach treningu może się obronić . Piękna sprawa , a jak psychicznie podbudowuje.
Sport dla twardzieli.
Wzrasta Jasność Percepcji, Potęga Podświadomośći, Wzrost Duchowy a po 50 latach treningu można jednym wypowiedzianym w pewny sposób słowem doprowadzić przeciwnika to totalnego strachu.
Ja tam wolę KARATE.
Hehe, a ja wolę JUDO, w ułamek sekundy można sprowadzić do parteru :)
Teraz tym się pasjonuję, choć już tylko jako kibic
PS
lekko przesadziliście z tymi latami, mój kolega ćwiczy to cały czas.
Ja długo bawiłem sie w ju jit su, "fajnie" się człowiek czuje z powykręcanymi rączkami unieruchomiony w parterze :D
można se po trenować to i tamto, ale tak naprawde poświęcić się jakiejś sztuce walki ? tylko nie licznym się udaje. Jak połączyć wszystko razem? - studia, treningi, praca, dom, rodzina.
Studia ? to dawne dzieje :), ale zapomniałaś o najważniejszej rzeczy "FOTOGRAFIA" :).Cytat:
Życie to nieje bajka ... to sztuka dokonywania wyborów i właśnie poświęceń.
Nie mniej nie mówimy tu o zawodowstwie, bo to praktycznie eliminuje człeka z życia publicznego, ale jeśli chodzi o amatorstwo to jak najbardziej, kilka rzeczy da się pogodzić
jeżeli amatorsko to TAK da sie pogodzić zgadzam się.
ooo jeszcze tylko 3 posty i już będzie setka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Setka? Znaczy sie zapomnialas dopisac, ze lubisz tez pic? :D
ps. a fotka rewelacyjna :) Gratuluje bycia w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie :)
No to dodam Ci OT
ja kiedyś trenowałem jeszcze większą egzotykę :)
KENDO, wiesz co to jest ? :)
oczywiście że wiem, walka na drewniane miecze :D
Ano mistrz. Myślałem, że może z jego grupy jesteś. On sporo ludzików wychował/wychowuje.Cytat:
Skoro Jeronimo gania, to dorzucę coś w temacie.
Zdjęcie mistrza
(nie moje, a żony, nie Olek, a Nikon - ale może chociaż niebieski się pojawi w nadmiarze)
Nie na drewniane tylko bambusowe "shinai", drewniane to są BokuTo i służą do KATACytat:
zgadza się, kiedyś gdzieś na jakimś stażu miałam zaszczyt zobaczenia.
świetna fotka, poznaje :D