W tym temacie będę wrzucał fotki, które poczyniłem na koncertach.
Na pierwszy ogień Jan Ptaszyn Wróblewski kwartet
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
W tym temacie będę wrzucał fotki, które poczyniłem na koncertach.
Na pierwszy ogień Jan Ptaszyn Wróblewski kwartet
1.
2.
3.
4.
Świetne foty. Lubię foty z koncertów, bo lubię koncerty. Dwie pierwsze najlepsze. Drugi kadr dziwaczny, ale najbardziej właśnie to zdjęcie przypadło mi do gustu.
Czekam na kolejne foty z koncertów.
Cytat:
Zamieszczone przez WG
Bardzo podobaja mi się te kadry.
Pozdrawiam
Chyba jednak fotka 4......widac na niej radosc z muzykowania no iładny kadr :D
Wszystkie mi się w sumie podobają ale jakoś tak najbardziej nie wiem dla czego 2 mi się podoba :)
Bardzo przyjemne ujęcia - mi najbardziej podoba się 1 za kadr i 4 za emocje.
Cieszę się, że podoba Wam się druga fotka z serri z Ptaszynem - chyba moja ulubiona.
Tym razem Pilichowski Band, a gościnnie na bębnach Daniele Chiantese.
1.
2.
3.
4.
Lubię, lubię. Ale czemu takie małe foty wrzuciłeś? Nie sposób je ocenić patrząc na takie małe kadry.
Wszystkie zdjęcia bardzo ładne.
Chyba najbardziej ostarnie mi się podoba, nadawałoby się na wkładkę do płyty albo czegoś w tym guście. Gratuluję.
Szkoda, że zdjęcia takie małe...
Już wrzuciłem większe wersje...ale z ramką :/ innych nie znalazłem.
Tym razem prasówka z koncertu Indios Bravos:
a tu wersja b/w
Kolejna prasówka ... zespół Kurde .... wielbicieli zakręconej alternatywy zapraszam na ich stronę www.kurde.art.pl .
Świetne foty, gratulacje. Choć wolałbym każdą fotę z osobna w większym formacie.
Hm... a mi w sumie pasuje ta forma prasówek, zwłaszcza ta ostatnia sesja z Kurde. Tworzy to jakąś ciekawą całość, trochę odmiany od typowych koncertowych. I fajnie że cz.-b. Pasuje.
no jakoś mnie tak wzięło na mozajkje koncertową
Mozajka fajna, ale dobrze prezentowałaby się na papierze w jakimś wielkim formacie. A na ekranie to zbiór małych fotek. A chciałbym je zobaczyć w większym formacie, bo wielkiej zacności są.Cytat:
Zamieszczone przez WG
Ostatnia prasowka jak najbardziej na tak, tym bardziej ze b&w.
Świetne zdjęcia koncertowe, najwyższy poziom. Jestem oczarowany grą świateł i cieni, wydobyciem emocji, kadrami, jakością - wszystkim. Brakiem szumów także.
--
emc2
PS. Będziesz może fotografował podczas Silesian Jazz Meeting?
Nie wiem...ostatnio coś nie mam szczęścia do załapania się gdziekolwiek. Ale postaram sięCytat:
Zamieszczone przez emc2
wpaść chociaż na jeden dzień.
Ewa Jabłońska - Indukti
bomba - najlepsze dla mnie to ujęcia perkusisty.
Igrabun ma rację - okładka byłaby przednia
Jeszcze raz Ewa - tem razem w czerni i bieli :
Przedostatnie zdjęcie w pierwszej chwili, miałem taki odbiór - kurde, czemu oczy zasłonięte???. Potem myślę, znam foty WG i wiem, że koleś nie od macochy ;-). Po namyśle stwierdzam - świetny pomysł, żeby wybrać fotę bez twarzy!!!. Nie twarz jest ważna, tylko muzyka. A z tej foty słyszę muzykę...
Jezu, jak nasze Olki pięknie potrafią zaszumieć :roll: :roll: :roll: . Szumy rulez!!!
Nawet mnie nie nerw :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
;)
Czy przepuściłeś fotę przez Neat Image? To naprawdę pomaga.Cytat:
Zamieszczone przez WG
Tak. :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Bo kupie Canona :twisted:
ISO 1600?
Kilka świetnych :D
Szacun.
No, ma chłopaczysko rękę do zdjęć. :D
Tak. To jest to! Chyba znalazłeś swoją niszę na tym forum, tak trzymać, zdjęcia koncertowe to trudna sztuka.
To sztuka trudna i niedocaniana przez Internetowiczów.Cytat:
Zamieszczone przez WUJEK MARO
Nie do końca bo ja też foce koncerty od czasu do czasu. Teraz czekam na Zd 50 to będzie jazda :)Cytat:
Zamieszczone przez WUJEK MARO
Zgadza się, pamiętam :-) Życze udanych ujęć z nowym obiektywem.Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
Dzięki za dobre słowo. To dopinguje!