Jesienny konkurs fotograficzny: GŁOSOWANIE
W tym temacie głosujemy na zdjęcia nadesłane na Jesienny konkurs fotograficzny.
Zdjęcia znajdują się pod tym adresem: http://www.olympusclub.pl/forum/viewtopic.php?t=4841
Każda osoba może oddac tylko jeden głos na jedno zdjęcie. Dodatkowo można napisac czemu to zdjecia a nie inne.
Głosujemy w nastepujący sposob: tytul zdjecia i autor. Jesli nie ma tytulu zdjecia to wystarczy sam autor zdjecia.
Np. "Jesienna pogoda" - (A)rturo
Głosujemy do 21 listopada 2005r.
UWAGA: W konkursie moga brac udzial tylko osoby zarejestrowane przed 5 listopada 2005r.
Konkurs zakończony! Do konca tygodnia zostana podane wyniki
Okno z widokiem na jesień'
No-shadow Kick - "Okno z widokiem na jesień' - piekne, wspaniale ujete, bogate w nie narzucajace sie elementy, zatrzymujace na chwile zadumy, prowadzace od umiejetnie ujetej "postaci w kapturku", nadajacej zdjeciu odrobine tajemniczosci, poprzez kazde zdziebelko zmeczonej sloncem trawy, az do przepieknie oswietlonych jesiennym sloncem krzewow i drzew.
To zdjecie jest "namacalne" , w sensie odbioru - ja tam jestem, ja czuje zapach jesieni, autor wprowadza mnie w swoj model postrzegania swiata. Wspaniale!
Moim zdaniem - absolutnie warte oswojenia sie z innoscia. Jestem pod wrazeniem.
Zdjecie typu "CHOCHOL" (jakos dziwnie mi sie to zdjecie kojarzy) wyrwany ze srodka lasu, autorsrtwa EWELASKA zaniza poziom do nieprzyzwoitych poziomow. Ewelaska - a moze byloby dobrze nauczyc sie obslugi aparatu? Nie sadzisz?
No-shadow Kick - zycze powodzenia w niekonwencjonalnym postrzeganiu swiata. Piekne!!!
excel