-
Moje miejsca - moje fotki
-
Podoba mi się 3 :) ładne kolorki trochę mroku fajne :)
-
3 i 4 fajne :). Światło ładnie wydobywa liście z cienia.
-
-
3 najlepsze,szkoda obciecia liscia po prawej w swietle 4-troche za ciasno
-
Dzięki za uwagi
Podstawa to trafić światło. Jesień potrafi zaskakiwać..
-
Trójeczka bardzo przyjemna.
-
3 i 4 :D
na zdj jarzebiny przeszkadza mi slad samoloty na niebie :(
-
No jarzębinka mi się też podoba, ale nie było za bardzo jak inaczej stanąć :)
Więc odżałowałem ten ślad samolotu
-
-
Rozbawiła mnie ta ostatnia seria. Na 2 ten ptak (mewa?) wygląda co najmniej jak orzeł w gnieździe. A czy na 3 przypadkiem Cię nie papugował? :)
-
Bardzo ładna na ostatnia seria. Na trójeczce świetna mina :)
-
hihi :), no nie wiem może i mnie papugował a może tych obok :), ponieważ tam mnóstwo wyległo ludzików z DSLR'ami
-
Z pierwszej serii nr 3 a mewy 2i3. Ogólnie wszystkie fajne.:)
-
-
7 jest świetna, jak z National Geographic :)
Gdybyś nie pokazał 9 to myślałabym, że na całą rybę ten ptak się zasadził.
-
Fajne te ptaszyska......ale skąd w Bałtyku pstrąg? ;-)
-
-
Świetne te ptasie awantury z ostatniej wrzutki ale mnie najbardziej spodobało się 7. Żeby nie nogi ptaka, można pomyśleć- walka ryby z ptakiem :grin:
-
3 i 7 są świetne.
Cała seria piękna.
Pozdrówka.
-
Świetne ujęcia ptaków, cała opowieść się z tego zrobiła.
MSZ nr 7 najciekawsze, aczkolwiek wszystkie się przyjemnie ogląda...
Pozdrawiam
-
Bardzo fajne, bardzo. Siódemka i kolejne, chyba jak połyka tą rybią głowę. Na niektórych trochę szkoda tych poucinanych skrzydeł.
-
Na 3 i 4 przepięknie światełko zagrało i stwożyło to taką miłą aurę. Z ptaszków to 7 i następnie te z walką o przekąskę z tym, że żal trochę obciętych skrzydeł. Wiem, że dylemat co ważniejsze, czy przedmiot walki czy całość ptaszyska. Zobaczę bo zapowiadasz dłuższą serię.
-
Bardzo ciekawie wyszla Ci ta ptasia seria :grin:
Lubie takie dynamiczne ujecia, chociaz 7 imponuje to ostatnie potyczki rowniez zasluguja na uwage.
-
Zibi petarda :) Ładne z najlepszych zdjęć mew jakie widziałem heh...
Gdzie je dorwałeś w Gdyni? Dorsza miałeś ze sobą? :)
-
Dziękuję bardzo i cieszę się że wam się podobało... wiem boleję nad ucietymi skrzydłami.. może kiedyś jak zamienię 70-30 na 50-200 :)
ale was mam nadzieję że nie przestraszę , że to nie koniec :)
cd...
14.
15.
16.
17.
dobra już koniec ptaków ... na dziś :)
-
No ostatnie git :) Nie odpowiedziałeś mi :)
-
Nie miałem dorsza, ale mieszkam blisko, wiec wpadam jak jest pogoda i trafiło się że ci od kutrów, rybacy z Orłowa wrócili niedawno z połowu i resztki z połowu wyrzucili :)
Wszystkie fotki są całkowicie naturalnie, nawet nie są ani odrobinę przygotowane ani preparowane. mam na to świadków PioRo i Filipka
-
Wieże Ci :) To miałeś szczęście:) Pozdrawaim
-
Bardzo fajna seria z mewami. Inne z wątku też.:)
-
-
18 - bardzo malowniczy widok :)
19 - również mi się podoba i kompozycja według mnie o wiele lepsza niż na 20. Drzewa ładnie się układają, każde niższe. Ładny motyw.
-
Dzięki to wszystko nasze /moje ukochane Orłowo.. :)
-
Dwa pierwsze (18 i 19) na tak, ze wskazaniem na pierwsze. Może stanąłbym dwa kroki w prawo, żeby korzeń przesunął się w lewo :roll:
-
Uczta na zdjeciach od 14 do 17 świetna i tutaj bez wyjatku podobają mi się wszystkie. 18- ładny nadmorski widok gdzie obowiązkowo i mewy i turyści. Drzewa na 19 w miarę ale zdaje sobie sprawę jak trudno jest uchwycić właściwy im klimat. Jarzębinki swymi czerwonymi gronami przyciągają wzrok ale myslę, że trochę ich dużo w kadrze jak i otoczenia za nimi co rozmywa przesłanie. Może lepiej wypatrzyć dwa trzy grona fajnie je zgrać w kadrze i bedzie git.
-
Tak Wiejo czujesz bluesa.., te jarzębinki były na same plaży. Poza tym bardzo mało miejsca po tych sztormach ostatnio :). Może następne będą bliżej ideału.. :), ale to za chwilę
-
Faktycznie 18 i 19 najladniejsze z ostatnich :grin:
Dawaj wiecej!!!!!!!
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
zibi1303
... czy nie przypomina wam to coś ???
Tylko nie mów, że to fragment piramidy :mrgreen:
23 mi się podoba, choć mogło by mieć trochę więcej góry :roll:
-
Swój chłop TAG :) Ciekawy sparing się zapowiada 24 :) a co do fotek 24 było by mega gdyby nie ta gałąź . 26 fajna :) Kurcze mieszkałem trochę w Gdyni teraz mieszkam i tak niedaleko a o takim miejscu jak na 26 nie wiedziałem :)