3
2
1
.....początek z dedykacją dla tutejszego amatora "płoteczków"
Wersja do druku
3
2
1
.....początek z dedykacją dla tutejszego amatora "płoteczków"
Luks Smerfowy płoteczek.
....tak, luksus
Phi. Phi.
Ładne płotki, ładne :). Może - moim zdaniem - ciut przy ciasno u góry na drugim.
Czy ja wiem-może troszeczkę. Lubię kontrasty.
Co Ty mi tu phi phi asz ;)
T
R
I
Serio? Pierwsze, "T" oraz "I" przypadają mi do gustu i biorę w ciemno. Zrób wersje z cienkimi czarnymi ramkami, co?
Prosze, chociaż cienka, czarna ramka to pojęcie względne ;) - nie znam sie na ramkach
I"r"
T"r"
Miała być cienka - 3 piksele maks, ale i tak, moim zdaniem wygląda lepiej.
a mnie badylki R się podobają
badylki I obcięłabym minimalnie z góry bo poziomy czarny kijek mi przeszkadza
Proszę, poprawiłem - cóż za poświęcenie - sam się zadziwiam ;) . Ogólnie jestem antyramkowy, chociaż to zależy jak wychodzi z PMS danego dnia.
wanilia, thx.
Branoc
Co Cię naszło na takie jakieś... inne... zdjęcia?
Wg. mnie badyle nr I"r" wyszly przeswietnie. Szkoda, ze cyfra, no ale zawsze musi byc cos nie tak, nie ? :wink:
Ehhhhh ;)
SR
eee poprzednie znacznie miodniejsze... to takie nijakie.
A mnie bardzo się podoba "Branoc".
Nawet fajne fotki robisz, a stylem jak nie Twoje ;)
Napisz tylko, co to znaczy "na CITO"?
"Na szybko" czy jakiś anagram :roll:
na wczoraj, z łaciny : wykonać szybko. Czesto w srodowiskach medycznych sie to wyrazenie spotyka ;)
Nie wiem czemu ale fotka "I" mi się bardzo podoba. Już nie wracam zanadto uwagi na ten słoneczny przepał. Ładnie.
Jak już kolega wyżej napisał, to znaczy "na wczoraj/na szybko - no na CITO ;)" - często spotykane w środowisku medycznym.
All, thx
SRWS
Cóż za smerfna ramka :wink:
Zdjęcia ciekawe, dawaj, najwyżej Cię skrytykują to sobie wymoderujesz ;-)
A tak na poważnie tu naprawdę jest kilka osób, którym się spodoba coś innego niż kotki na tapczanie, bobasy w wannie i słodkie widoczki ;-). Fishajowe wykrętasy były super...
T,R,I, Branoc i ostatnia bardzo mi się podoba...
Oszronione badylkowe mozajki bardzo wpadły w oko. Zamknięcie ich cieniutką ramką uważam za dobry pomysł. Plenerki otulone szronem i mgiełką z przyjemnościa się ogląda.
O!
To jest lepsiejsze... ale szukaj dalej.
Ostatnie fajne, takie polskie... :)
tego słupa mogło by nie być i byłoby super... no ale jest
Są gusta i guściki - jak to się mówi - czy jakoś tak (a fisiaj nie umarł ;) )
No płotek motyw przewodni
Racja - zresztą po co zakłamywać rzeyczywistość.
H4
Zdjęcie które mi sie zajebiaszczo podoba.
L1 bez tego czarnego u góry.
Tak czy siak, podoba mi się to Twoje eksperymentowanie. Podążaj dalej tą drogą, Sabo, to znaczy, Mieciu.
Thx
Chwilowy powrót do płotka
Px
Te całe płotki, to co to za okolica? SR2 ładnie skomponowane, ale wydaje się być mocno wyciągane z cienia...