Witam Wszystkich serdecznie.
Bawię się jak dziecko moim pierwszym cyfrowym lustrem, więc może ktoś mi wreszcie kubeł zimnej wody zaserwuje?
Fota 1.
"Estetyka śmietnika, czyli co się k... gapisz"
Wersja do druku
Witam Wszystkich serdecznie.
Bawię się jak dziecko moim pierwszym cyfrowym lustrem, więc może ktoś mi wreszcie kubeł zimnej wody zaserwuje?
Fota 1.
"Estetyka śmietnika, czyli co się k... gapisz"
Ale Go przypisałeś do tych kubłów! A on tylko poszedł się odlać:)
Ludzie w takich sytuacjach moga być nieobliczalni.
Ciekawie ułożył się szlak kromek chleba od środkowego kubła.
Pokaż fotę w BW może akcenty się pozmieniają;-)
ps. generalnie śmiała fota
Niezłe. Tylko mam wrażenie, że coś pojechało z jakością po kompresji.
Dzięki bardzo za komenty.
bit4- próbowałem BW (zawsze sprawdzam czy kolor czy BW) i tu akurat mi się nie widzi. może dlatego, że żółty lubię :)
mysikrólik- fakt, za duży stopień kompresji jpg no i przeostrzyłem za bardzo. poprawione i chyba trochę teraz jest lepiej
Przy takich fotkach lepiej miec dobry charater w nogach ;)
Fota 2.
"poziomo mi jak w niebie"
No w ciekawych sytuacjach ludzi łapiesz. :) na ostatnim też dziewczyna mogła by sie trochę zbulwersować:D gdyby cię dojrzała. ( no chyba że to znajoma )
No i oczywiście ostatnie jak dla mnie lepsze ;)
pzdr
1 - super go przyłapałeś - pewnie jakaś adrenalinka była co??:D
2- no wszystko tak symetrycznie ładnie (patrz modelka) super cool, że tak powiem;) Like it ;)
No to może jeszcze jedno...
Fota 3.
"Uczucia macierzyńskie podczas pokazu ratownictwa medycznego"
p.s. tak, wiem, łapa przepalona... obiecuję poprawę...
PIerwsze i drugie bardzo mi się podobaja ;) hehe zwłaszcza pierwsze :grin:
Trzecie jak dla mnie troche mniej ciekawe ale nie najgorsze ...no i ta łapa rzeczywiście przepalona ;)
wielkie dzięki za komentarze.
Fota 4.
"Mąż mnie zbił, daj piątaka"
hmm... uwierzyłem, dałem
Ostatnia interesująca ale osoba trochę za ciemna, ostrość jakby poszła na tło (Baumit). Zawęziłbym kadr.
bit4 - dzięki za sugestie. może teraz?
ps. kłopot w tym, że tu wogóle GO za duża. jak strzelam z brzucha to boję się dawać małą przysłonę w razie gdyby aparat ostrzył na nie to co trzeba.
a jak Ty to rozwiązujesz?
No, drugie lepsze rzeczywiscie osoba na pierwszym była za ciemna. Ogólnie ciekawe zdjęcie ;)
Nie chcę niczego narzucać, inwencja jest po Twojej stronie.
Jednakże jeszcze bym minimnalnie przyciął po lewej i trochę od góry oraz jeszcze rozjaśnił postać a szczególnie twarz, bo w niej jest sedno. Pozdrawiam
za radą bit4 (dzięki) jeszcze przyciąłem i rozjaśniłem
Nie, ta fota niezbyt mi się podoba :/ nie wiem co chciałeś przedstawić ? ;)
Zabawa w trzy kolory się nie podobała, to może następna.
Fota 6.
"Kupujcie truskawy"
Umknął mi jakoś ten wątek a zapowiada się ciekawie. Witam kolejnego ulicznika.:wink:
Dwie ostatnie fotki odstają zdecydowanie od pierwszych ktore sa naprawdę superowe!
dzięki za komenty.
Stąd nauka jest dla wnuka, żeby absolutnie nie wrzucać żadnych fot, co do których ma się jakiekolwiek wątpliwości...
z pewną dozą nieśmiałości po 2 poprzednich badziewnych pstrykach wrzucam kolejną fotę....
fota 7.
ostatnie najlepsze IMHO :)
chciałbym to jeszcze w kontrastowym BW
Fotka jest naprawdę fajna. Podoba się:)
moim zdaniem też najlepsze z dotąd prezentowanych. Dżemski może mieć rację co do BW
Fajowa fotka, lużna , tylko czegoś mi jednak brakuje, jakiegoś gestu, twarz chociażby.
Facet konsekwetnie ubrany, w brązy.
ps. muszę wyszperać taki kapelusz, bo zapomniałem, że mam podobny:)
piękne dzięki za komentarze.
kolejna
fota 8.
Fajny :)
Mecz odsypia chyba :-P
Idealna reklama na Euro 2012. :)
A ja nie za bardzo. Nie podoba mi się kombinowanie z ziarnem i już. Temat owszem, ale przekombinowany.
coż, moja pierwsza próba z ziarnem i chyba faktycznie przegiąłem...
no to następna
fota 9. "Wpadłem ci w oko głęboko"
MSZ nie przegięte i dobrze wypatrzone.
Podoba się.
Dwie ostatnie świetne - choć ziarno trochę nieteges.
Póki co, do gustu najbardziej przypadło mi zdjęcie nr 7.
dzięki za komentarze, dzięki nich wiem co teges, a co nieteges :) i o to tu chodzi...
Jako że mieszkam na wsi, to se strzeliłem coś takiego
fota 10. "Moja córka i maszyna rolnicza"
Wygląda prawie jak maszyna zagłady - albo gwiazda śmierci z Gwiezdnych wojen:) - like it!:)
Fotka 8- ciekawe i śmiałe (z bliska). Dla mnie za bardzo zaszumiona. Fotka nr 9- fajnie uchycony moment. Dziesiątka, owe elementy maszyny rolniczej bardziej mi przypominają odnóżki pajączka tarantuli:)
fota 11. "Prawa nóżka, lewa nóżka"