-
12 załącznik(ów)
Nagroda Klubowiczów w FM Grudnia 2017.r.
-
Zagłosowałem.
Poprzedni sposób umieszczenia prac konkursowych był lepszy. Łatwiej było zorientować się, który numer ma dana praca :).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lilen
Zagłosowałem.
Poprzedni sposób umieszczenia prac konkursowych był lepszy. Łatwiej było zorientować się, który numer ma dana praca :).
Oglądałeś etap przejściowy, Skompletowanie wystawki po wgraniu załączników praktykowaną technologią wymaga ich opisania oraz przelinkowania a także "wyprodukowania" i wypełnienia ankiety.
Zapraszam do głosowania!!!
-
-
Tu jest Wasze głosowanie - podbijam.
-
Gratulacje dla zwyciężców oraz wszystkich uczestników. Poziom wysoki!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
DzejPi
Gratulacje dla zwyciężców oraz wszystkich uczestników. Poziom wysoki!
DzejPi dziękuję Ci za głosy, jescze głosujemy jakieś dwa tygodnie.
-
-
-
24 głosujące osoby - pod ten konkurs belki też nie widziałam... Więc jesli była dodana to jest jakiś błąd i domyślam się, że nie każdy ją widział..
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
24 głosujące osoby - pod ten konkurs belki też nie widziałam... Więc jesli była dodana to jest jakiś błąd i domyślam się, że nie każdy ją widział..
@gulasz , chyba rzeczywiście jest jakiś błąd z belkami. Będąc zalogowany nie widziałem belki o dogrywce w popRAWce i jej na pewno nie wyłączałem.
-
Jeśli piszesz, że była belka o dogrywce w popRAWce to u mnie jej nie było.
Z zasady nigdy niczego nie wyłączam.
-
Belka o dogrywce w popRAWce była i jeszcze jest, ale widoczna tylko jak się jest niezalogowanym. Na tym polega właśnie błąd, że nie ma jej (nie było) dla zalogowanych.
Edit.
Może dobrze by było aby @Saboor o tym wiedział, a może sam już to zauważył...
-
1 załącznik(ów)
Ja widzę te:
Załącznik 198136
to jakoś wybiórczo działa, czy może błąd jest?
-
Dobra widać jakiś babol się panoszy, jedni widzą inni nie.
temat do wyprostowania.
Dzięki.
-
O, to nie wiem od czego to zależy:shock:. U mnie (i nie tylko u mnie, jak widać wpisy) belka się nie pojawiła...
Zrobiliśmy offtop, najwyżej apz gdzieś przeniesie te posty
-
Nie korzystam z belek dla FM od czasu międzyforumowej poprawki i kalendarza, na moim laptopie, skądinąd dziadowskim, 3 belki i reklama zajmują 1/2 wyświetlacza, nie chcę byście dostawali drgawek na widok kolejnej belki...
-
Ale kto chce sobie wyłączy a zawsze zwiększa to szanse ze chcący głosowac zawsze miałby większe szanse... Zwłaszcza w ostatnim czasie jak te głosowania były średnio regularne..
-
-
o jak mnie cieszy ten wybór - zwłaszcza że jam Wam je do FM zgłosiła :mrgreen: <duma> ;)
Lilen gratulacje pełną gębą - przepiękna fota !!!! :) :) :)
-
-
Dziękuję za wyróżnienie!
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
o jak mnie cieszy ten wybór - zwłaszcza że jam Wam je do FM zgłosiła :mrgreen: <duma> ;)
Lilen gratulacje pełną gębą - przepiękna fota !!!! :) :) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Gratulacje :)
Dziękuje za zgłoszenie ;) i gratulacje! :)