Zakładam wątek turystyczno-krajoznawczy. Czasem trza się ruszyć w plener, a ostatnio wrzucam tu tylko brudnomiejskie klimaty.
1. Pofalowany horyzont
2. Pod mostem
Wersja do druku
Zakładam wątek turystyczno-krajoznawczy. Czasem trza się ruszyć w plener, a ostatnio wrzucam tu tylko brudnomiejskie klimaty.
1. Pofalowany horyzont
2. Pod mostem
Pofalowany horyzont podoba mię się. Pewnie dlatego, że format total niekrajobrazowy. I przez to fota fajna.
Mi się oba podobają. Pofalowany horyzont bardziej. Podoba mi się, jak widzisz świat i jak go uwieczniasz, bardzo charakterystycznie. Drugie też dobre, światło i cienie świetne, ale mniej porywające od pierwszego.
Pzdr
Fajne są :D i temat świetny, ja chętnie pooglądam różne zdjęcia z Polski. :D
Witam
Temat godny pochwały, a zdjęcia jeszcze lepsze. Zwłaszcza pierwsze. Bardzo mi się podoba. Trafia dokładnie w mój gust. Skromne, a bardzo wciągające.
Pozdrawiam
ja polknałem to inaczej bylo kiedys tak (jak na 1) a teraz jest tak (jak na 2) widac ile stracilismy, ile zyskalismy ..pomysl na +
horyzont- ciekawy plastyczny kształt, oszczędne w barwach i spore w wymowie. Fajny kadr.
W zdjęciu pod mostem podoba mi się jego bieg przez kadr i architektura podkreślona miękkim słoneczkiem. Pozdrawiam.
pasuje do piosenki ;)
Cieszę się, że spodobał się horyzont, miałam pewne wątpliwości natury technicznej (cały czas je mam). Dzięki za komentarze.
Temat fajny...........lubię fotki z Polski.Te,które zaprezentowałaś niestety mi się nie podobają.Doceniam oszczędną formę ale wg mnie to banalne pstryki.jest jednak wielce prawdopodobne,że ja się nie znam :D
E tam Voovoo od razu nie znam - różnie patrzymy na świat, to chyba normalne :)
Mnie zdecydowanie przypadł do gustu obrazek "Pod mostem". Znów chyba odczuwam tęsknote za słońcem i jego przyjemnym ciepłem... A na pierwszym zdjęciu tak ponuro... Zupełnie nie na mój dzisiejszy nastrój ;)
A tu specjalnie dla Rocca, którego w innym mym wątku smucą smętne nastroje.
Może nie jest zbyt lotne technicznie ale fajny moment to był...
W stronę tęczy (podobno można na jej końcu znaleźć garnek złota)
I jak? Znalazłaś? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
1 - ma cos w sobie :D
pzdr
A tam zaraz smutne nastroje. Trzeba pojeździć odrobinę po Polsce i nie trzeba nam szukać klimatów zachodnich, jest ich u Nas dość, tylko trzeba je doceniać. Choćby to urokliwe miejsce, do, którego odwiedzenia zachęcam.
http://img89.imageshack.us/img89/1/albrechtwka5cs9.jpg
Na marginesie, w Łodzi poddałem pomysł spotkania się wiosną w Kazimierzu Dolnym, nikomu klimatów i miejsc na wciśnięcie migawki nie zabraknie.
Pozdrawiam
Złota nie znaleźliśmy bo ten koniec okazał się dalej niż się wydawało :)
Dziękuję Ci serdecznie, bardzo miły i nastrojowy kadr :)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Z tym garnkiem złota to nie chodzi tyle o znalezienie ale o to, zeby mieć z kim iść na koniec tęczy, żeby miec partnera, z którym warto udać się na poszukiwanie własnego szczęścia :)
Nieeee! Tylko nie to! Klimaty zachodnie niech zostaną na zachodzie, u nas niech będą nasze klimaty, i doceniajmy je! ;)Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
Co do zdjęcia- czy nie za ciepłe kolory? Chyba że to było koło zachodu słońca.
Ale o co chodzi z tymi klimatami zachodnimi, bo nie zrozumiałam?
Helmuth, co do światła to miałam zagwostkę, bo z jednej strony dyszcz, z drugiej słońce. Zdjęłam trochę żółtego, może za mało...[/i]
Co do zdjęcia- czy nie za ciepłe kolory? Chyba że to było koło zachodu słońca.[/quote]
Styczniowy przedpołudniowy dzionek w Kazimierzu Dolnym. Takie tam piękne światło maja. Agapiet, co do zachodu, to tak zrozumiałem Twój post, że i u nas, bywają klimatyczne miej
Fajną różnicę koloru nieba widać po obu stronach tęczy, nigdy nie zwróciłem na to uwagi :razz:
Tia... to pewnie tylko bajki o tych złotych rybkach... ale może jednak... a gdyby tak...
Fajne :mrgreen:
Złota rybka, pewnie, ale w ostatecznosci i obiadek wystarczy ;)
Może i trochę banalne ale mało pokazuję takich... hm... ładnych zdjęć z Tczewa. W tle piękne mosty i żeglarski akcent, gdyz od wczoraj mamy fachową przystań :)
Ahoj:
Mi się podoba pod postem. Ma taki swój klimacik :wink:
A temat zdjęcia z Polski....SUPER POMYSŁ !!
uwielbiam takie dróżki...
Coroczna jazda obowiązkowa ;)
Nie wiem, czy będzie pasować do tematu, ale... Moje Zabrze :-)
1) 10.20 w Zabrzu
2) Przypadek? ;-)
ulica szczęść boże po prostu rządzi ... :D
A gdzież to taka szczęśliwa ulica? Chciałbym tam mieszkać (oczywiście z dala od ZUS-u). :)
W Zabrzu :-)
widzę, że wątek się rozkręca :D
Życie wolno płynie
Ładne ujęcia aga,.... ale czemu wolno mi za szybko, za szybko zdecydowanie
Taki sympatyczny "Parking" dziś spotkałam :)
Czarownicą nie jestem, wiara mi nie pozwala ;)
Dorzucam jeszcze jeden obrazek:
Wykres:
Dwa ostatnie superos.