Dostępne za pomocą Olympus Digital Camera Updater aktualizacje są dowodem na determinację Olympusa w dążeniu do tego, aby flagowe modele OM-D dyktowały tempo rozwoju w klasie aparatów z wymiennymi obiektywami
More...
Wersja do druku
Dostępne za pomocą Olympus Digital Camera Updater aktualizacje są dowodem na determinację Olympusa w dążeniu do tego, aby flagowe modele OM-D dyktowały tempo rozwoju w klasie aparatów z wymiennymi obiektywami
More...
Jak na razie to strona partner.olympus.pl leży:
Cytat:
Error establishing a database connection
MAM !!!!!!
W koncu znalazlem metodologie pisania tych bzdurek prasowych :mrgreen:
Zaloze sie o $1, ze ktos w Olympusie mam podobna liste - tylko dopasowana do potrzeb rynku foto :mrgreen:
To jest bardzo proste - trzeba budowac zdania wedlug wzoru:
Bierzemy po 1 zdaniu z kazdej kolumny od lewej do rpawej i konczymy kropka.
Ilosc kobminacji wystarcza na 27 lat cotygodniowych artykulow na jakikolwiek temat :mrgreen:
Genialne !!!
Działa :-) A aktualizacje dostępne będą dopiero na jesieni (http://partner.olympus.pl/aktualnosc...s_PL_final.doc)
:-D :-D :-D
Słyszałem, że coś takiego mieli, w starych dobrych czasach, towarzysze partyjni, zawsze gotowi do przemawiania ;-)
No to juz teraz wiemy, skad te zdolnosci u pani/pana tworzacego te potworki :mrgreen:
Oczywiscie, ze jest znana :mrgreen: Tylko po japonsku :mrgreen:
---------- Post dodany o 10:05 ---------- Poprzedni post był o 10:03 ----------
O! Prosz.... nawet znalazlem...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Po aktualizacji Stylusa 1 przestały go widzieć programy Adobe : Lightroom oraz PSE.
Przed aktualizacją oprogramowania RAW'y były widziane, po aktualizacji już nie.
Program gada, że nie ma takiego aparatu w swojej bazie. :evil::evil::evil:
Strach uaktualniać EM-1 bo też przestanie być widziany przez te programy.
Czyli decydując się na aktualizację, trzeba przygotować gotówkę na nowe wersje programów Adobe.
Czy to jakaś cicha współpraca producentów aparatów i oprogramowania ??? :roll::cry::cry::|
No jest to wkurzające, ale soft producenta aparatu działa. Soft firmy trzeciej jaką jest Adobe nie musi. Tu już tylko dobra wola Adobe czy aktualizacja będzie płatna czy darmowa.
Jeśli ten płaski profil faktycznie będzie płaski to nie mam pytań. Nie rozumiem natomiast dlaczego pominięto M5 II przy focus stacking.
Wiadomo cos czy bedzie mozna uzywac jednoczesnie focus stacking z trybem HI-RES ?
p.s. Szkoda mi jeszcze, ze w M5-I tego nie zrobili, bo puszka miala by dluuugie zycie przed soba :(
pozdro
Wygląda na to że mnie żadne aktualizacje nie ucieszą...
W EM5II dla fotografów nie ma żadnych istotnych nowości :cry:
Sa aktualizacje - nie pasuje, nie ma altualizacji - tez niedobrze.....
Cos wujek Olek slabo rozpoznaje potrzeby klientow. Trzeba by wrocic do opcji sprzedazy tylko dla klientow w krawatach...