Fotka bez zadnych przygotowan, ot tak, pstryk ...
Wersja do druku
Fotka bez zadnych przygotowan, ot tak, pstryk ...
Ładne, ale coś chyba nie tak jest z ostrością i przydałoby się je doświetlić (przynajmniej ja bym tak popróbował - nie znam się - choćby za pomocą białej kartki odbić trochę światła).
PS: nick wybrałeś przypadkowo, czy też coś Cię łączy z IBM? ;-)
:mrgreen: Stoi pod moim biurkiem ;)Cytat:
Zamieszczone przez daghda
Co do ostrosci, moze troszke przesadzilem w programie graf ?
Kazdy monitor inaczej pokazuje.
Ale jak pisalem, fotke zrobilem bez zadnych ustawien, zastanawiania sie nad WB ...
Ot, corka sie popatrzyla, wydawalo mi sie ze bedzie ladnie, cyk.... ;)
Ładny portret. Przez cień twarz podzieliła się sztucznie na pół i to trochę razi.
Bueheheheh, dobre z tym IBM ;-)
Co do zdjęcia - napisałem, że jest ładne. Ale na mojej matrycy (z połyskliwą powierzchnią) to zdjęcie wychodzi stosunkowo ciemne. Więcej światełka.
:roll: hummmm, a co takie smieszne? netfinity 5000 + 2x SCSI "robi" jako stolik pod plecak, torbe z aparatem itp.Cytat:
Nie mam czasu wymienic mu wentylatorow na cichsze, by mogl sie wkomponowac w "szum" domowy :razz:
Netfinity to stare serwery IBM. A dlaczego się śmieję? Zboczenie zawodowe czyli pracuję w IBM :mrgreen: :razz:
A to wygladalo tak - zachod slonca, corka stala od slonecznj strony lewa strona, z drudiej strony duzy cien - drzewa ...Cytat:
Zamieszczone przez emc2
Wlasnie po ogladneciu wielu fotek ta wydal mi sie ciekawa, zwroc uwage na wlosy z ciemnej strony zdjecia, sa podswietlone sloncem.
Ale jak pisalem, fotka calkiem przypadkoa.
:mrgreen: Ale jaki dobre :mrgreen: Wprawdzie 5000'tki juz nie uzywam, jak pisalem stoi jako ...? hummm... co polozysz to lezy, jako zabytek, bo tak! ;)Cytat:
Ale ma 2 procki, jakies 512 RAM ECC.
:-) Wracając do fotki - czekamy na następne.