Klik. Uważam, nowe forum za otwarte.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Klik. Uważam, nowe forum za otwarte.
Pozdrawiam
Bożesz jedyny, czy zawsze musisz być taki tajemny? A o co chodzi?
Świetnie! Dzięki, Radek. Dzięki, Suchar, za pomysł.
JEEEST!! :) Dziękuję :) Radek, mógłbyś przenieść te dwa wątki o analogach z "Pozostałe" tutaj?
Jakby była potrzeba, to tak jak już pisałem, mogę pomagać/moderować/zajmować się tym działem, czy co tam będzie potrzeba.
Pzdr
lgabrun, nie ma za co :)
Dopiero teraz skumałem analogowcy. RE i wszystko jasne :mrgreen:
No to chłopaki, wypełniajcie treścią ten eksperyment.
Pozdrawiam
Idę wziąć kąpiel, a potem coś popiszę :) W międzyczasie proszę o przeniesie dwóch analogowych wątków z "Pozostałych" tutaj, jeśli to możliwe :)Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Fajnie :)
Dobrze, że jest taki dział, chłopaki nie będą się szwendać po różnych wątkach i obcych forach :mrgreen:
Na forum Pentax-a mają taki dział od dawna i działa prężnie. Myślę, że u nas też tak będzie, przecież tyle sprzętu OM jest w obiegu. Zrobi się pewnie moda na analogowe Olki. Przypuszczam, że za jakiś niedługi czas, jeśli będziesz chciał uchodzić za "prawdziwego Olkowca", to obowiązkowym wyposażeniem wiszącym na szyi będzie "prapradziadek" OM (nawet atrapa) i "dziadek" E-1. Wszystko, co nowsze, będzie "passe".Trzeba jeszcze zadbać o stylowy ubiór "prawdziwego Oly-Macho" i tu oczekuję na propozycje ;) .
Przesyłać mi na PW watki, z innych działów, które sądzicie, ze powinny się tu znaleźć