Odp: Malbork moim o(L)kiem
Parafrazując znane powiedzenie: "your office is your castle" :) . Rozpoczęcie świetne, dawaj następne :) . Jak będziesz skupiał się na szczegółach tego zamku to będzie z tego saga na długie jesienne wieczory :)
Nie bylem,pokochalem.Lubie wrota warowne.
Oglądam, oglądam, czytam, a tu już koniec:shock:
Całe szczęście, że wiem, że cdn.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
Nie bylem,pokochalem.Lubie wrota warowne.
A ja byłem ale tak dawno, że chyba Krzyżacy jeszcze wtedy żyli :grin:. Dobrze więc sobie przypomnieć, tym bardziej, że zdjęcia się podobają i czekam na następne :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ravbog
... W związku z powyższym nie „wlokłem” się z żadną grupą, nie słuchałem opowieści przewodników i obecnie brakuje mi wiedzy do przekazania.
No to zaczynam:
Więc ja Ci podpowiem mój sposób. Trzeba brać żonę. Ja fotografuję, ona słucha. Potem razem tworzymy całość :)
...
A w Malborku byłem w 89 r. i Wielkiego Mistrza jak żywego widziałem. Więc z przyjemnością będę zaglądał.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Więc ja Ci podpowiem mój sposób. Trzeba brać żonę. Ja fotografuję, ona słucha. Potem razem tworzymy całość :)
...
A w Malborku byłem w 89 r. i Wielkiego Mistrza jak żywego widziałem. Więc z przyjemnością będę zaglądał.
Przeinwestowany sposób... kup dyktafon, taniej, fochów nie strzela, nie mądrzy się i nie marudzi żeby wracać a najważniejsze:
wszystkiego wysłucha bez protestów. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Przeinwestowany sposób... kup dyktafon, taniej, fochów nie strzela, nie mądrzy się i nie marudzi żeby wracać a najważniejsze:
wszystkiego wysłucha bez protestów. :mrgreen:
Ale...
ktoś musi nieść ten dyktafon, jak ja tu, a grupa z przewodnikiem tam
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ale...
ktoś musi nieść ten dyktafon, jak ja tu, a grupa z przewodnikiem tam
Szerpa, płacisz tylko raz, a nie co witryna sklepu. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Więc ja Ci podpowiem mój sposób. Trzeba brać żonę. Ja fotografuję, ona słucha. Potem razem tworzymy całość :).
to jest o tyle dobre, że chcąc nie chcąc będzie musiał też zdjęcia zobaczyć, kt. z takim trudem zostały zrobione ;)