1 załącznik(ów)
NITL noc 26 na 27.07.2014
Załącznik 124052NITL noc 26 na 27.07.2014
od 22:00 26.07.2014 do 7:00 27.07.214
Kiedy dzieci pójdą spać
aparaty w łapy brać!Saboor:-D
---
Cytat:
Zamieszczone przez Saboor;
NITL to młodszy brat DITLa tu przedstawiamy chwile z naszego nocnego życia, te uchwycone
po 22:00 a przed 7:00(kiedy dzieci śpią)
---
---
||Zobacz galerie dotychczasowych akcji DITL||Zobacz galerię||
---
Akcja NITL. Kto chciałby się sprawdzić w roli dokumentalisty? Kto ma ochotę, ma czas by fotografować tej nocy, niech po prostu zrobi zdjęcie i doda je do galerii NITL (zgodnie z opisem zamieszczonym w regulaminie).
Myślę, że bez kłopotu każdy znajdzie sobie coś szczególnego do sfotografowania w tej nocy.
Regulamin publikacji w galerii DITL:
- Publikujemy zdjęcia wykonane tylko w podanym terminie.
- Można pokusić się zrobienie zdjęcia o zaproponowanych godzinach.
- Na zdjęcia czekamy przez 2 dni po terminie. Później dodawanie zdjęć będzie zablokowane, przypominać będą o tym stosowne komunikaty.
- Do zdjęć należy dodać opis. Przy umieszczaniu pliku w galerii DITL należy podać:
- w polu "Wprowadź domyślny tytuł dla swojego zdjęcia", wprowadzamy opis wg. schematu: "godzina-miejsce-autor",
- w polu 'Wprowadź opis dla fotografii' krótki opis sytuacji.
- Foty nieopisane będą usuwane z powiadomieniem w wątku by nie było zaskoczenia, "że co się stało, przecież dodałem"
- Każdy z uczestników ma możliwość dodania tylko jednego zdjęcia.
- wielkość zdjęcia to maksimum dłuższy bok 1024px
Saboor: do regulaminu, dodano podpunkt 4.c
Nie kimali, foty dali:
- adambieghttps://forum.olympusclub.pl/attachm...786956&thumb=1
- robtorhttps://forum.olympusclub.pl/attachm...786957&thumb=1
- MaciekMGhttps://forum.olympusclub.pl/attachm...786957&thumb=1
- apz
- epicure
- jaclas
- ssonic
- Muminek
Odp: NITL noc 26 na 27.07.2014
Mam nadzieję, że nie zaśpicie??
Do nocy 26 na 27 jest jeszcze sporo czasu, więc do tego czasu można się spokojnie wyspać. Także raczej o zaspaniu mowy nie ma. :mrgreen:
Tak gwoli przypomnienia...
Ja tam pamietam... gorzej, ze prawdopodobnie impreza mi sie szykuje na ten wieczor...wiec albo zdjecie bedzie ciekawe, albo moge nie byc w stanie go zrobic ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Przypomnij na belce
Nie za dużo tych belek? ;-)
Przez ostatnie kilka nocy to miałem tak:
- 23.30 - wyszli z lamusa, zaczęli skakać po dachach samochodów. Zadzwoniłem po niebieskich
- 00.45 - wyszli z lamusa i zaczęli się okładać - zadzwoniłem po niebieskich
- 23.00 - wyszli z lamusa i zrobili klasyczną ustawkę. Dwóch gołych (bez koszul) się bije, jest dwóch sekundantów. Naprali se pyski i poszli dalej pić. Nie dzwoniłem :mrgreen:
- 01.30 - wyszedł jeden z lamusa i dostawił się do kobiety i jej syna. Zadzwoniłem po niebieskich. Zgarnęli dziada.
- 01.30 - wyszli z lamusa i zaczęli śpiewać. Nie musiałem dzwonić, zgarnęli ich z automatu :mrgreen:
ps. lamus to taki pseudo zameczek byłego właściciela Gorlic. Ładnie odrestaurowany, w środku knajpa.
Mam nadzieję, że na NITL-ową noc też chłopcy coś wymyślą :grin: