[Fotopolis] Olympus OM-D E-M1 i E-M5 - grip za złotówkę
Firma Olympus uruchomiła promocję, dzięki której nabywcy aparatów OM-D E-M1 i E-M5 mogą dodatkowo kupić grip za symboliczną złotówkę.
Więcej...
Odp: [Fotopolis] Olympus OM-D E-M1 i E-M5 - grip za złotówkę
... promocja obowiązuje w wybranych sklepach, w których chora cena za promocyjny korpus rekompensuje cenę promocyjnego gripa za 1zł :wink:
Nikt nikogo nie zmusza żeby korzystać z tej promocji.
Jeśli inna opcja jest bardziej opłacalna, to chyba każdy potrafi wybrać.
...w momencie zakupu, czy kilka dni po...??
ja zakupiłem body we wtorek w cyfrowe.pl
No to klops. Promocja jest od dzisiaj.
Cytat:
Zamieszczone przez
bahtek83
...w momencie zakupu, czy kilka dni po...??
ja zakupiłem body we wtorek w cyfrowe.pl
masz prawo w ciagu 10 dni zwrócić jeśli kupiłeś przez internet... by kupic jeszcze raz - może zagadaj z sklepem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Iwo
masz prawo w ciagu 10 dni zwrócić jeśli kupiłeś przez internet... by kupic jeszcze raz - może zagadaj z sklepem.
"Promocja trwa w od 1 marca 2014 r. do 31 maja 2014 r." ja kupiłem 04.03.14
własnie tez tak myśle ze aparat zwróce jak bedzie problem... a zakupiłem na miejscu w sklepie i nikt nie wspomnial o promocji jak placiłem 6440zł za aparat
Walcz o ten za 1 zł. Sprzedasz za 2 zeta z pocałowaniem ręki - zarobisz 100% ;-) Sorki, nie mogłem się powstrzymać.
Cytat:
Zamieszczone przez
bahtek83
"Promocja trwa w od 1 marca 2014 r. do 31 maja 2014 r." ja kupiłem 04.03.14
No to mykaj z dowodem zakupu do sklepu. Jak kupiłeś w sklepie to oddać nie możesz, ale widzę, że załapałeś się terminowo. Walcz o gripa.
Kiedyś w pewnym sklepie też była promocja na gripy gratis do e-620, a potem można je było tanio kupić, bo pewnie nie każdy dostał.
Cytat:
Zamieszczone przez
Iwo
No to mykaj z dowodem zakupu do sklepu. Jak kupiłeś w sklepie to oddać nie możesz, ale widzę, że załapałeś się terminowo. Walcz o gripa.
Kiedyś w pewnym sklepie też była promocja na gripy gratis do e-620, a potem można je było tanio kupić, bo pewnie nie każdy dostał.
zakupiłem za fakture...ze poprzez internet mozna odstapic od tranzakcji w ciagu 10dni to wiem ale ze zwrócic nie moge aparatu tak jak innnego produktu...
musze o tym poczytać!
krew mnie zalewa! hehe pozdro