Odp: Rafałowe pierwsze kroki
Cytat:
Zamieszczone przez
kolodzierr
Ptak (zapomniałem już jaki gatunek... )
kowalik :wink:
Parę uwag:
1) numeruj zdjęcia kolejnymi cyframi :)
2) uzywaj tagów [IMG] podająć bezpośredni link do grafiki - spowoduje to wyświetlenie obrazka razem z postem.
Poza tym fajnie że założyłeś wątek. Pogoda faktycznie była średnia, co widać na zdjęciach. Ptak to kowalik. Jak dla mnie najlepszy "widoczek". Dawaj dalej!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
kowalik :wink:
bliżej ptaka na celownik łapac! :wink:
z czasem i ptaka uda się bliżej ustrzelić ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
kolodzierr
Witam Wszystkich,
Wczoraj razem z Gryphoonem poszliśmy zrobić kilka fotek. Miałem zamiar wypróbować swój sprzęt i myślę że mniej więcej się udało. Pogoda była 'znośna' więc mam nadzieję że kilka fotek które tu wrzucę też będzie można uznać za 'znośne' :) (90 % zrobionych zdjęć nie nadaje się do pokazywania :) ).
Zdjęcia robione e620 głównie obiektywem 40-150 (widok był robiony 14-42)
Czekam na konstruktywną krytykę, myślę że z miesiąca na miesiąc będzie coraz lepiej ;)
Dodaj zdjęcia jako załączniki, linki zewnętrzne są do kitu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dodaj zdjęcia jako załączniki, linki zewnętrzne są do kitu.
Polemizowałbym, ja podaję linki do imageshack. Dzięki temu nie mam miniaturek tylko ładnie się wyświetla.
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Polemizowałbym, ja podaję linki do imageshack. Dzięki temu nie mam miniaturek tylko ładnie się wyświetla.
Zabka umieszcza pliki na kilku serwerach.Jesli jakis bedzie na przerwie obiadowej to tez bedziesz polemizowal czy sie zastanawial dlaczego sie kupa ladnie wyswietla a nie ma fotecki.
Mirek, nie sądzę aby moje (niewątpliwej przecież jakości) prace były tak ważne aby ich chwilowa niedostępność spowodowała protesty na ulicach :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Przerabialiśmy to z konkursami, bywało, że komuś "się zniknęło z serwera" i... dusza a załącznik jest
tu na serwerze, tym serwerze :-) i jak backup regularnie robiony, nie zniknie.