E5 Serwis -Proszę o pomocy !!! :((
Hej :( zepsuł mi się E5 i to dzisiaj na AirShow. Wygląda, że złamał się listek zasłaniający matrycę. Po kilku pstryknięciach zablokowało się również lustro (tzn. nie otwiera się do końca). Gdzie i jak oddać do servisu body (Warszawa lub Radom), jeszcze jest na gwarancji. Wiem że powinienem poszukać na forum takie rzeczy, ale jestem, wkurzony i zaraz się nawet chyba rozpłaczę. Proszę o pomoc :((((
Wiem że tego już się nie naprawi na AirShow, ale prosił bym o instrukcję co i jak.
Odp: E5 Serwis -Proszę o pomocy !!! :((
Serwis olka i po temacie, a co i jak znajdziesz ponizej:
http://www.olympus.pl/site/pl/c/came...ing/index.html
pozdro
Wróciłem do domu po E500 ale to nie ta prędkość robienia fot i matryca :(
No niesamowity pech, jedyne co zostało to serwis tak jak kolega nyny podał, jedyne pocieszenie to, że na gwarancji i to, że serwis olympusa, jest chyba najlepszym(najbardziej przyjaznym) serwisem z dziedziny foto w Polsce...
Dzięki, wracam na AirShow, ale z gorszym body, zabezpieczony byłem w szkła a nie w body, tego się nie spodziewałem
Nie martw się (łatwo powiedzieć). Na takiej imprezie zawsze coś ustrzelisz, nawet słabszym body.
Pozdrówka i czekamy na foty.:grin:
Jeszcze jedno mam pytanie, wysyłać do serwisu z baterią czy bez ?, na stronie jest napisane żeby nie wysyłać dodatkowych rzeczy z zepsutą rzeczą które były w pudełku, a bateria była dodatkową rzeczą. Niektóre serwisy nie podejmują napraw jak nie ma baterii lub kabli.
Nawet jakbyś wysłał to serwis i tak sprawdza na swojej baterii serwisowej, a te dodatkowe rzeczy lubią się zagubić i muszą to podmieniać, nie słyszałem o innych procedurach...