Odp: Gryphoon'owe podwórko
Fajnie, że się zdecydowałeś założyć wątek. Najładniejszy kowalik. U lisa krzaków szkoda :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Witam,
...
Skupiam się raczej na fotografii przyrodniczej (jak się mieszka na zad.... :)) więc większość to będą ptaszki i inne zwierzątka podpatrzone w okolicach mojego domu.
Na początek kowalik, sikorki: bogatka i modra oraz lis, który odwiedził mnie dzisiaj rano (niestety wolał pozostać poza ogrodzeniem).
Pozdrawiam,
Gryphoon
1. Numeruj fotki.
2. Pewnie przed kolejnym sezonem fotograficznym trzeba będzie tu i ówdzie wyczyścić miejsce przyszłem foty z gąszcza patyczków. jesienią....
Miło Ciebie widzieć na autorskim watku. Fajne te ptaszyny i lisek. Czekam na następne fotki:grin:.
Zdjęcie kowalika podoba mi się najbardziej. :grin:
Wrzucaj kolejne foty...
Wyczysc sobie teren gdzie zamierzasz focic, dodaj badyla przy karmniku coby wyeliminowac go jako tlo.
Cos z ostroscia jest na tych fotach nie tegens (tak jakby nie trafil).
Trenuj dalej, a efekty powinny przyjsc.
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Wyczysc sobie teren gdzie zamierzasz focic, dodaj badyla przy karmniku coby wyeliminowac go jako tlo.
Cos z ostroscia jest na tych fotach nie tegens (tak jakby nie trafil).
Trenuj dalej, a efekty powinny przyjsc.
pozdro
Zwłaszcza, że warunki są.
---------- Post dodany o 16:20 ---------- Poprzedni post był o 16:19 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
1. Numeruj fotki.
2. Pewnie przed kolejnym sezonem fotograficznym trzeba będzie tu i ówdzie wyczyścić miejsce przyszłem foty z gąszcza patyczków. jesienią....
Oj tak, koniecznie.
4 załącznik(ów)
Bardzo Wam dziękuję. Nie spodziewałem się takiego odzewu, zwłaszcza od TWA :)
Fotki oczywiście będą numerowane.
Jeśli chodzi o teren - właśnie na wiosnę zamierzam uporządkować krzaki wiec jakby lepiej będzie.
Teraz wrzucam trochę z szuflandii - parę zdjęć boćka.
05.Załącznik 79481 06.Załącznik 79482 07.Załącznik 79483 08.Załącznik 79484
Wybieram 8 za akcje.
pozdro
bocian fajny, szkoda ze na 7 nie zdecydowal poleciec w przeciwna strone, 8? cos mu taw w dziob wpadlo?
pozdrawiam