Z dziejów głupoty fotograficznej
Jak wynika z informacji zawartej w poniższym linku, fotografowanie modelek i celebrytów może prowadzić z czasem do poważnych zaburzeń umysłowych:
http://www.swiatobrazu.pl/annie-leib...ndy-28610.html
:twisted:
Odp: Z dziejów głupoty fotograficznej
hahaha, cóż, to juz jest tru art, Biez wodki nie razbieriosz...
Czas na nasze polskie, przaśne powodziowe cycki... :lol:
Przecie czytajac rozne fora foto i komenty pod sesjowymi modelkami to wiadomo od dawna,ze nie wszyscy pod deklem maja rowno wypastowane.
Mi się podoba. Zawsze służby mundurowe w Stanach są przedstawiane z patosem, a Leibovitz zrobiła sobie z tego jaja.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Mi się podoba. Zawsze służby mundurowe w Stanach są przedstawiane z patosem, a Leibovitz zrobiła sobie z tego jaja.
Obawiam się, że ludzie, którzy stracili wszystko w czasie kataklizmu mogą mieć inaczej sformatowane poczucie humoru...
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Obawiam się, że ludzie, którzy stracili wszystko w czasie kataklizmu mogą mieć inaczej sformatowane poczucie humoru...
Ich poczucie humoru, ich problem. Leibovitz nie wyśmiewa ich tragedii, tylko amerykański patos.
Może i amerykański patos jest przesadzisty, ale chciałbym choć trochę tego u nas pod nazwą polskiego patosu...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Może i amerykański patos jest przesadzisty, ale chciałbym choć trochę tego u nas pod nazwą polskiego patosu...
Przecież mamy filmy z "brawurowych" akcji CBA :D
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Ich poczucie humoru, ich problem. Leibovitz nie wyśmiewa ich tragedii, tylko amerykański patos.
Wydaje mi się, że jednak przeceniasz produkty tej pani. Oczywiście, Hameryka to wolny kraj, więc do trzepania kasy można sobie dorabiać dowolną teorię.