Odp: Nowy OlyRulez: "BLIKOWISKO"
I tak mam wrażenie, że się wielu osobom bliki z bokehem pomyliły.
:roll:
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
I tak mam wrażenie, że się wielu osobom bliki z bokehem pomyliły.:roll: T.
Hmm, ja znów na każdym zdjęciu widzę bliki...., więcej, mniej, większe, mniejsze, ale som:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
I tak mam wrażenie, że się wielu osobom bliki z bokehem pomyliły.
:roll:
T.
Tez tam sie wrazeniem zgadzam z Toba.
Wg mnie bliki to toZałącznik 78613Chociaz ta technika tak szybko leci ,ze blikiem to moze byc jakas laska z drugiej c
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tez tam sie wrazeniem zgadzam z Toba.
Wg mnie bliki to to
Załącznik 78613Chociaz ta technika tak szybko leci ,ze blikiem to moze byc jakas laska z drugiej c
Według mnie to są tu bliki (te lecące po skosie) czyli takie samo coś jak w powyższych konkursowych zdjęciach, a to koliste ("tęczowe") to flara obiektywu.
Często niepożądane zjawisko podczas fotografowania pod słońce. Kłócić się nie będę:)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Według mnie to są tu bliki (te lecące po skosie) czyli takie samo coś jak w powyższych konkursowych zdjęciach, a to koliste ("tęczowe") to flara obiektywu.
Często niepożądane zjawisko podczas fotografowania pod słońce. Kłócić się nie będę:)
Napisane bylo """w wielu""
Ma to dobre i zle strony.Bo jeden powie Co to tam za towarzstwo konkursy organizuje o sprawach o ktorych reszta pojecia nie ma, a drugi odpowie -wiesz to taka marka ze ich szkla blikow nie daja to i skad maja wiedziec.I oboje beda medrcami w branzy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Napisane bylo """w wielu""
Pewnie się nie dogadamy:) Ja bym napisał, że na wszystkich zdjęciach konkursowych jest bokeh z blikami. Czy się komuś coś pomyliło nie wiem. Mi nie.