Czyli - tyle, ile można wycisnąć z kompaktu...
Maleńczuk
Wersja do druku
Czyli - tyle, ile można wycisnąć z kompaktu...
Maleńczuk
Trochę tczewskiego metalu
Świetny koncert Waglewskiego
I moje dwa ulubione
Maleńczuk - ok
Metal - taki sobie
Waglewski - bardzo fajne ujęcia! Zdecydowanie najbardziej mi się podobają :-) Masz jeszcze jakieś?
Z VooVoo coś bym pewnie znalazła, nie miałam dotąd gdzie wstawiać koncertowych bo jakoś mało ludzi interesują ;) Dlatego założyłam ten wątek aby dać upust. Będę tu wrzucać.
Dzięki za dobre słowo.
Aga, zdjecia sa BARDZO DOBRE majac na uwadze SP-500, akurat sam robiem tym aparatem Malenczuka i badz pewna ze nie chcialabys ogladac tych zdjec. NA 100 prob w miare wyszlo 1!!. Choc widze ze wiecej swiatla mialas ale mimo wszystko SWIETNA ROBOTA, osobiscie jestem pelen uznania.
Pozdrawiam
PS. stalas w tlumie?
Stałam w tłumie ale z przodu. Wszelkie próby z dalszych miejsc - porażka (w ten sposób zmarnowałam fajne zdjęcia Heya).
Migawki z koncertu francuskiego hardcore punka Exit Wounds. Zdjęcia niechlujne ale jaka muzyka, takie zdjęcia. No i nie umiem robić z lampą a tu byłam zmuszona. jak lampa w kompakcie - wiecie.
Oj, nie wyszlo najlepiej ;) Strasznie ciemno, jakby mdlo. Troche mozna poprawic przy obrobce B&W, ale z tymi czarnymi dziurami to bedzie ciezko...
Pzdr