W czym nosicie swoje OM-D E-M5 ?
Był podobny temat dotyczący PEN-ów. Ja np noszę na dzisiaj w torbie Sony LCS-U20 , ale tylko body z 12-50. Drobne rzeczy w kieszonkach po boku i z przodu. Na drugi obiektyw nie ma juz miejsca. Ciekawi mnie ta torba http://www.partner.olympus.pl/pro/pe..._bag_large.jpg Czy ktos ja ma ? Jeżeli tak to proszę o zdjęcie jak wyglada w srodku i co mozna w niej zapakować.
Odp: W czym nosicie swoje OM-D E-M5 ?
Tylko lowepro, mam niebieską, ale zielony kolor jest fajniejszy (niestety nie do dostania w PL).
Prawie 140 stron w tym 98% o PEN-ach. Jako, że OM-D to inna bajka wiec otworzyłem nowy wątek.
OMD jest wyższy od wszystkich PEN'ów - przez co niestety nie mieści się w niektórych pokrowcach przeznaczonych do mikrusów...
np. aluminiowy kuferek Olympusa do EM5 już się nie nadaje (nad czym ubolewam, bo poważnie brałem jego zakup pod uwagę)
też lowepro - messenger 100
Chciałbym widziec tą torbe w akcji ale z OM-D z zamocowanym zoomem, np 12-50, 14-140, 40-150 a nie z naleśnikiem
Cytat:
Zamieszczone przez
Jasand
Chciałbym widziec tą torbe w akcji ale z OM-D z zamocowanym zoomem, np 12-50, 14-140, 40-150 a nie z naleśnikiem
z zoomai też się zmeści, wiem bo 12-50 miałem
Cytat:
Zamieszczone przez
pamaru
Ja przypadkiem wyczaiłem, że skórzany futerał od e-410 pasuje akurat na omd z 12-50. Można przymocować do paska. Najlepsza jest cena. Na ebayu ok 100zl a rtv euro za.... 19zl!!! Luzik, na razie mi wystarczy, wrzucam do plecaka w futerale a nie gołego i do pracy. ;)
O taki:
Podaj namiar do produktu a nie do zdjecia.