Odp: Nowa popRAWka 7/2012
szefie cos nie tak z tym tiffem - mi pokazuje zalacznik z wymiarami 256x171 pixeli,pzdr.
klikasz: Tu leży plik i jedziesz, to nie jest tiff.
Nie zawieszać popRAWki, Nie zawieszać popRAWki ..., gadanie. Niby tłoku niema, a może, czyżby, chyba że ... hmmm.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie zawieszać popRAWki, Nie zawieszać popRAWki ..., gadanie. Niby tłoku niema, a może, czyżby, chyba że ... hmmm.
Kazdy chyba szuka pelnej wartosci tego przekazu,zeby go nie oslabic.Ja go kurde znalesc nie moge.
Moze napisz cos wiecej o tych wartosciach jakie tym kadrem sa przekazywane.Moze o ten kolanolokiec co ramie udaje Ci chodzi?
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kazdy chyba szuka pelnej wartosci tego przekazu,zeby go nie oslabic.Ja go kurde znalesc nie moge.
Moze napisz cos wiecej o tych wartosciach jakie tym kadrem sa przekazywane.Moze o ten kolanolokiec co ramie udaje Ci chodzi?
To nie galeria, nie analizuj bo analizatorem zostaniesz.:-P
Bierz się do roboty.
P.S.
pytania do autorki, nie do mnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
To nie galeria, nie analizuj bo analizatorem zostaniesz.:-P
Bierz się do roboty.
P.S.
pytania do autorki, nie do mnie.
Tak wlasnie chcialem.Tak mialo byc.Analizacja ostatnio to moje marzenie.Ostatnio wszystko analizuje.Ciebie tez analizuje analiza analizacyjna
Ps.Do roboty to wól i traktor.Nie posredniczysz???Juz??
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tak wlasnie chcialem.Tak mialo byc.Analizacja ostatnio to moje marzenie.Ostatnio wszystko analizuje.Ciebie tez analizuje analiza analizacyjna
Ps.Do roboty to wól i traktor.Nie posredniczysz???Juz??
Że niby między wołem a traktorem? :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie nie zawieszaj - popRawka jest suuuper. Będę za nią głosował czterema łapami a nawet jestem gotów zapisać się do TWA!:lol:
Sam nieczęsto biorę w niej udział - teraz też odpuszczam bo portrety to nie moja działka ale lubię popatrzeć na to co można wyciągnąć ze zdjęć.
Alście się rzucili ... ho, ho, ho! :mrgreen:"kto się boi virginii woolf" film taki był.
U nas będzie: "Kto się boi Wanilii tu":mrgreen::mrgreen: