Odp: Panorama 360 z Himalajów
Może to właśnie będzie moim sposobem na panoramę - widzę szkiełko świetnie dało sobie radę z flarami od słońca. Powolutku myślę o ZD-8 do E-30 ,wersja light - widzę też nieźle się sprawuje.
Pozdrawiam AP.
Panorama zapiera dech! Miodzio! Czekamy na kolejne :)
ta wersja light wymiata pod światło ;) ...
Panorama rewelacyjna - daje realne poczucie "bycia" w Himalajach. :grin:
Jestem pod dużym wrażeniem.
Świetna panorama (ładnie się obraca i przybliża). Próbowałem coś takiego zrobić ale mi nie wychodzi :) nie chce obracać - jakim programem to robione?:wink:
Pozdrawiam.
Widok piękny. Panorama ... no cóż jak dla mnie brakuje szczegółów. Ale najprawdopodobnie spowodowane to jest dużą kompresją i dużym ograniczeniem rozmiarów pliku (jednego pliku). Z pewnością w lepszej jakości z multiresolution będzie super.
leszekkl poszukaj czegoś o Tourweaver, Panotour, KRPano, Flash Panorama Player powinno Ci się coś rozjaśnić.
tu jest jeden plik flash bo multiresolution nie chce smigać pod blogspotem
Do superszczegółów użyłbym krpano i wypluł to z jakiegoś panotour firmy kolor
do pojedynczego pliku flasha - swf - pono2vr garden gnom software
sklejasz płaski plik i ten plik następnie program zmienia Ci na panorame flash
Cytat:
Zamieszczone przez
dobas
tu jest jeden plik flash bo multiresolution nie chce smigać pod blogspotem
Czyli tak jak myślałem. Ale wierzę Ci na słowo , że jakość jest super :-). Sam niedługo zrobię jakąś panoramkę tym szkiełkiem i wrzucę tu na forum linka ( dopiero dokonałem zakupu ) ale chyba nie będzie taka piękna :-(.
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
Świetna panorama (ładnie się obraca i przybliża). Próbowałem coś takiego zrobić ale mi nie wychodzi :) nie chce obracać - jakim programem to robione?:wink:
Pozdrawiam.
Nie wiem jakim.Zobacz tym-jest naprawde prosty http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...&siteID=123112