Wakacyjne zabawy z piaskiem i wodą :)
Witam, jestem świeżo upieczonym foto pstrykaczem. Przedstawię wam dwa zdjęcia mojego chrześniaka Luca :
1. Kopiemy dziurę :)
2. Oglądamy pokaz bardzo szybkich samochodów RC
Zdjęcia miały na celu ukazać dobrą zabawę w rodzinnym gronie. Pozdrawiam i czekam na opinie!
Odp: Wakacyjne zabawy z piaskiem i wodą :)
Pierwsze niestety krzywo i morze się wylewa...
Drugie całkiem fajne. Nie trzeba żadnego opisu do niego widać waszą komitywę i wzajemne zainteresowanie.. Cóś się dzieje choć nie wiemy co. :grin:
Tak, też zauważyłem że pierwsze wyszło dosyć krzywo :D. Zdjęcia są z wakacji, od tamtego czasu doszła pewność ręki i lepsze kadrowanie + trochę sprzętu, postaram się wrzucić coś świeższego.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rabi1993
Tak, też zauważyłem że pierwsze wyszło dosyć krzywo :D. Zdjęcia są z wakacji, od tamtego czasu doszła pewność ręki i lepsze kadrowanie + trochę sprzętu, postaram się wrzucić coś świeższego.
Zdjęcie nie wyszło krzywo, zdjęcie zrobiłeś krzywo... :wink:
Diabeł tkwi w szczegółach, jak mówią.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rabi1993
Zdjęcia są z wakacji, od tamtego czasu doszła pewność ręki i lepsze kadrowanie + trochę sprzętu, postaram się wrzucić coś świeższego.
To dobrze, ze Ci się od wakacji coś poprawiło :-P
Pamiętaj jednak o tym, żeby kadry nie były "na styk". Jeżeli zostawisz zapas, to możesz w komputerze, krzywe zdjęcie wyprostować, bez obawy, ze jakiś ważny fragment zdjęcia, nie "ucieknie" z kadru.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
To dobrze, ze Ci się od wakacji coś poprawiło :-P
Pamiętaj jednak o tym, żeby kadry nie były "na styk". Jeżeli zostawisz zapas, to możesz w komputerze, krzywe zdjęcie wyprostować, bez obawy, ze jakiś ważny fragment zdjęcia, nie "ucieknie" z kadru.
Postaram się wrzucić coś świeżego z dysku przenośnego który pożyczyłem tacie :), To krzywe zdjęcie jest akurat robione przez moją siostrę (tam widać nawet mojego buta w kadrze), przekażę jej uwagi i zachęcę do ćwiczenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rabi1993
Postaram się wrzucić coś świeżego z dysku przenośnego który pożyczyłem tacie :), To krzywe zdjęcie jest akurat robione przez moją siostrę (tam widać nawet mojego buta w kadrze), przekażę jej uwagi i zachęcę do ćwiczenia.
To w takim razie dlaczego wrzuciłeś je jako swoje:?::roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek
To w takim razie dlaczego wrzuciłeś je jako swoje:?::roll:
Zdjęcie było w moim albumie, zgrywałem wszystko, nie wiedziałem że tego dnia ktoś prócz mnie dotykał aparat. Chyba jakiejś wielkiej zbrodni nie popełniłem, następnym razem będę uważniejszy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rabi1993
Zdjęcie było w moim albumie, zgrywałem wszystko, nie wiedziałem że tego dnia ktoś prócz mnie dotykał aparat. Chyba jakiejś wielkiej zbrodni nie popełniłem, następnym razem będę uważniejszy.
Tu nie chodzi o jakąś zbrodnię, ale oto, że prosisz o ocenę Twoich umiejętności a wstawiasz zdjęcia siostry:roll:
Pozdrawiam,
S.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rabi1993
Witam, jestem świeżo upieczonym foto pstrykaczem. Pozdrawiam i czekam na opinie!
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek
Tu nie chodzi o jakąś zbrodnię, ale oto, że prosisz o ocenę Twoich umiejętności a wstawiasz zdjęcia siostry:roll:
Pozdrawiam,
S.
Moze bardziej chodzilo o ocene w roli modela, a nie fotografa :mrgreen: