Czy mnie coś ominęlo? Ja żadnej rewolucji w fotografii ze strony Olympusa nie widzę.
Wersja do druku
Czy mnie coś ominęlo? Ja żadnej rewolucji w fotografii ze strony Olympusa nie widzę.
Typowe marketingowe bla, bla. Coś trzeba napisać na folderach.Cytat:
Zamieszczone przez Andrzej100
To jest dziwne w FE250 też przy auto i w specyfikacji max to 2s, a już w trybie zdjęć nocnych ustawia dłuższe czasy :roll:Cytat:
Zamieszczone przez suchar
No kompletnie żadnej, lepiej wziąść bebechy z puch sprzed kilku lat (S3Pro) i wsadzić do obudowy kupionej od innego producenta (D200) dowalić toną marketingu i próbować sprzedawać z zaporową ceną równą prawie FF u Canona ;)Cytat:
BTW dlaczego wciąż tolerujemy sikających pod wiatr na OC :roll: :mrgreen:
[quote="celebrity plus"]Poza tym ze Fuji S5pro bije na glowe pod kazdym względem wszystkie Olympusy łącznie z hipotetycznym nastepcą E1, to nikt nigdzie nie napisal ze jest on w czymś rewolucyjny.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Ta zaporowa cena to coś ok. 6 tys. zł.
Andrzej a gdzie to napisali ??
Specjalnie nie szukałem takich informacji, ale nie spotkałem się z takimi opiniami.
Czt ty przypadkiem sam nie wyciągasz swoich wniosków ?
Ale co "napisali"?
Poza tym ze Fuji S5pro bije na glowe pod kazdym względem wszystkie Olympusy łącznie z hipotetycznym nastepcą E1Cytat:
To ja napisałem, a może jest innaczej?
, może inaczej, koledze chodzi o dowody.Cytat:
No to ja sie pytałem ! Daj jakieś przykłady na to, bo to że ma dwie matryce to mnie nie rusza.
Co cię w nim tak zachwyca ? Też chciałbym wiedzieć. Zapodaj jakieś linki na poparcie Twych słów