-
11 załącznik(ów)
moje podróże
witam, postaram się zamieścić w tym wątku kilka amatorskich fotek z moich podróży dzisiaj pierwsze z nich
1 Załącznik 30484
2 Załącznik 30485
3 Załącznik 30486
4 Załącznik 30487
5 Załącznik 30488
6 Załącznik 30490
7 Załącznik 30491
8 Załącznik 30492
9 Załącznik 30493
10 Załącznik 30494
dzisiejszą dziesiątkę kończy starszy mężczyzna, któremu zrobiłem fotkę przed jednym ze znanych meczetów
pozdrawiam wszystkich oglądających :)
właściwie to na dzisiaj miał być koniec, ale jeszcze tylko jedno ujęcie
11 Załącznik 30496
-
Ciekawe zestawienie.. przesiadles sie na wielblada..:-) Dwojka fajna.
-
czasami warto zmienić pojazd :wink:
-
samochód wygląda jak miniaturka:) fajne fotki. Palmy i widok przed burzą podoba mi się.
Pozdrawiam
-
-
Hej,
Po pierwsze numeruj zdjęcia przed zamieszczeniem, po drugie zmniejszaj je do około 800x600
Dla mnie 4 i 5 rewelka :grin: Fajny klimat pokazujesz i nie sama plażę i drinki a to się chwali
-
dzięki, na pewno poprawię się :wink:
-
pierwsze mi podpasilo (z reszty tez mozna wybrac jeszcze, ale za duzo wszytkich jak na jeden raz) i nie potrafilem odmowic sobie ciachniecia tego zdjecia, wiec zaproponuje Ci cos takiego kamil_andrzej. i jeszcze taka mala uwaga ode mnie: nie wrzucaj tak hurtowo zdjec w jednym poscie, bo to nie pomaga w ocenianiu:wink: wystarczy 3, 4 sztuki na jeden post
-
dzięki, rzeczywiście tak jest interesująco, chciałem pokazać mały zagubiony samochodzik na wielkiej plaży - dlatego tak to ująłem, postaram się na przyszłość wrzucać zdecydowanie mniej, pozdrawiam :wink:
-
Ogolnie fajne fotki. Fajnie że horyzont w 3. się wyprostował :D Teraz spróbuj nie kadrować centralnie, Tomashhh pokazał mniej więcej o co chodzi. Ptak z 7. wylatuje z kadru, korzystniej by było gdyby przed sobą miał więcej przestrzeni niż za sobą. Czekamy na dalsze foty