jak w temacie
Wersja do druku
jak w temacie
Porysowal Ci sie obiektyw ;P Hmm moze to byc jakas pajeczyna podswiatlana na zielono, albo porysowana zieolna szklana butleka ;)
Pzdr
suchar, to bardziej ambitne niż ci sie wydaje:) wszystko jest zaplanowane:)
Jeśli to "bardziej ambitne", to to jedynie może być Sztuka. Przez ogromne "SZ".
Igrabun, zbyt ogólnie. Konkrety poprosze. Pomysły, te najbardziej dziwne, gdybyscie sami chcieli ją zrobić to gdzie, jak?:)
Naprawde w tym jest porządek:)
Ja wiem ze chcielibyscie JUZ wiedziec, ale ja chcialbym wasze pomysły. Przeciez macie dusze artystyczne, nie ulega watpliwosci ze mamy popaprane w głowach i ja licze na was.
:P
Ale Igrabun powiedzial cos waznego, coś o czym chciałbym podyskutować bo sztuka wiąże sie czasem z głupotą. W sumie powiedział to co chciałbym uslyszeć. Fajnie byłoby gdybyście mimo to jakieś pomyśły przedstawiali, w jaki sposób uzyskać taką fotę.
suchar wiesz co, jestem na etapie kiedy stale myślę o e-330, wiem ze na tobie on juz moze nie robic wrazenia ale ja musiałem o tym komuś powiedziec:) ja żyje dla tego aparatu:)
Wataha świetlików sfotografowana na długim czasie :-)
Wiesz co, to nie są świetliki ale nie ma sensu przeciągać bo prawie zgadłeś. Otoz zdjęcie robione jest olkiem 770 w nocy, a fota przedstawia latające owady w lecie pod latarnią. Dodam, że fota nie była obrabiana w żaden sposób.
Przecież dodatkowo na AUTO, pstryk z głupoty, faceta który ma jakieś tam oko choć trudno oceniac siebie. Przyznacie ze wygląda na obrabianą? to właśnie ta głupota i sztuka. Czasem bowiem i głupiemu trafi sie cos co sztuke przypomina:)
No i brawa dla Wujka oczywiscie
Cześc
Bardziej mi to wygląda na glony :)
Pzdr
Ja od wczoraj już cztery razy posikałem się z niecierpliwości. Siedzę w pampersie dla dorosłych, zachodzę w głowę i gryzę paznokcie. Ten problem frapuje mnie bardziej, niż to, kto jest ojcem trzeciego dziecka Anety Krawczyk.Cytat:
Zamieszczone przez Kawałek
Mój typ: na zdjęciu widzimy zarejestowany mikroskopem elektronowym ruch plemników obcego pływających w roztorze fizjologicznym. Próbkę wydobyto z wraku Nostromo, statek rozbił się w Klewkach.
Rafał Czarny- gdzie rosną te zioła które palisz? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny