witam wszystkich formułowiczów. Przedstawiam moje fotki pierwsze na tym forum.
1.
2.
3.
:canonbe2:
Wersja do druku
witam wszystkich formułowiczów. Przedstawiam moje fotki pierwsze na tym forum.
1.
2.
3.
:canonbe2:
Duze fotki...
Fotka 1. magiczne oczko...
Fotka 2. pajaczek czeka na swoja ofiare..
Powiem szczerze podoba mi sie zarowno fotka 1 i 2
witaj na forum. fotki troche duze :)
widze, ze flora i fauna bedzie krolowala w watku :) mamy magikow od tej kategorii - chetnie ci pomoga :)
PS
a z jakiego kawalka kutna jestes?
pzdr
Witam serdecznie.
Żabol sympatyczny tylko za mała GO, pająk w sieci też byłby dobry tylko przeszkadza mi jakoś ten centralny kadr przy tak pokazanej pajęczynie a róża została straszliwie "spłaszczona" przez światło (pewnie dopalone bezpośrednio lampą). Następnym razem musisz zmiękczyć i rozproszyć światło (w najprostszy sposób można użyć jakiegoś białego materiału jako dyfuzora lub pobawić się w światło odbite). Jak na debiut nie jest źle ;)
Pozdrawiam
Dziękuję za komentarz, i cenne rady.
Jestem z piachów.
K@czy jeżeli to Ty od kogo kupiem pięcete to się znamy z forum innego.
witaj, MSZ pająk ma potencjał :-)
Nie złe wejście :) Dawaj dłuższy bok na przyszłość na 800/900 :)
oko fajne :)
róża była by super jakby była sama be z reszty róż :)
witaj Grzegorz73,
No i ciekawy debiut, dobry początek. Na pewno będzie się tu jeszcze działo, jak już powybierasz z wakacji ciekawe kadry.
pozdrawiam,
eeee, nie pamietam , ale moja piecsetka chyba pojechala do lodzi i teraz siedzi gdzies w irlandii :) jak masz na mysli fotokutno, to bylem tam przez chwilke od poczatku zalozenia strony, ale pozniej mi przeszlo ;) jak dobrze rozumiem twojego nicka, to ty jetes rocznik 73? jesli tak, to musimy miec wspolnych znajomych :)
pzdr
2 jest świetna! Szkoda tylko, że pająk zasiadl w centrum kadru... a może to i dobrze .... :wink: