Witam,
zapraszam do oceny tych kilku zdjęć. Weżcie pod uwagę to żę po zmniejszeniu zdjęcia moga byc minimalnie nieostre. Zadawalającego swiatla w te dni tez niejest zawiele, dratego prosze o wyrozumialosc ;)
pozdro
Wersja do druku
Witam,
zapraszam do oceny tych kilku zdjęć. Weżcie pod uwagę to żę po zmniejszeniu zdjęcia moga byc minimalnie nieostre. Zadawalającego swiatla w te dni tez niejest zawiele, dratego prosze o wyrozumialosc ;)
pozdro
Nie gadaj, tak źle nie było i nie jest,
Generalnie podoba mi się potoczek, choć może bym inaczej skadrował.
Furmanka, tez może być, ale szkoda, że nie od przodu i bliżej. Tak żeby było widać konia i twarz woźnicy.
Kłos natomiast, jest ciekawy, ale jakiś nierealny, tu rzeczywiście zabrakło światła chyba. Za to bardzo dobre rozmycie tła. Usunąłbym też inne kłosy. Zostawiłbym tylko jeden.
Trzeba było spróbować lampą doświetlić :). Już mi koledzy wyjaśnili, że i w słoneczny dzień można się wesprzeć lampą :)
Dzieki Zibi,
z tą lampą to naprawde niegłupi pomysł i chyba bym na niego niewpadl sam ;) z tym kłosem to zkadrowałem ich kilka {w tym jeden główny} bo zdawało mi sie że tak to by było za pusto, ale moze i masz racje. A furmankę to w ostatnim momencie tak na szybkiego zrobiłem bo juz wsiadalem do samochodu a tu mi zza zakretu wyskoczyla. Ale dzieki za wypowiedz
Akurat ta furmanka to najmniej tu pasuje.
OT
Z tą furmanką to przypomniał mi się niezły hit. Otóż w encyklopedii Microsoftu po hasłem Polska można było zobaczyć właśnie coś takiego :)
A pasuje czy niepasuje, jest i tyle, to nie fotoreportarz ze wszystko ma pasowac tylko 4 rozne fotografie
To chyba było zdjęcie sań zaprzężonych do konia, zrobione w którejś z północno-wschodnich miejscowości Polski. W tekście widniało też zdjęcie gierkowskiej zabudowy miejskiej... Efekt był faktycznie żenujący.Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Dam jeszcze to. CO o nim sądzicie?
nienaturalne i co gorsza niedokladnie obrobione