W kilka chwil zerwał się duży wiatr a po nim ogromny deszcz. Fotka zrobiona z '' partyzanta '' i tylko jedna. Pozdrawiam.
Wersja do druku
W kilka chwil zerwał się duży wiatr a po nim ogromny deszcz. Fotka zrobiona z '' partyzanta '' i tylko jedna. Pozdrawiam.
Świetnie uchwycone, ładne zdjęcie.Cytat:
Zamieszczone przez Marylka
(to *nie* jest kurz na matrycy, prawda? :-)
nie nie to nie kurz :D
Ładne ale chyba zbyt przekombinowane
dużo nie :D coś tam jakiś gradient :D :D :D
Ładne , choć trochę za groźne . Marylka Ty wędkujesz czy co , że ciągle nad wodą jesteś ??
Bardzo przytomnie zlapny moment, drzewa sieją liśćmi, liście tworzą głębię sceny w wodach odbija się groza nadchodzącej burzy, rzeka ginie w oddali. Troszkę chmurki powyzej nie sa adekwatne, ale tak bylo. Nawet po obrobce zdjecie jest interesujące.
Zdjęcie bardzo unikalne i estetycznie spelnione na 4 z minusem, wg mnie. Punkty odjąłem za chmury u góry, które nie chciały być chmurzaste.
Pzdr, TJ
Tak robin - wędkuje, jeżdże na motocyklu mam pierwszy dan a aikido i jestem oficerem Wojska Polskiego. Fotki są robione głównie przejazdem okolice Drohiczyna trasą Siemiatycze - Sokołów Podl - Siedlce. A tak przy okazji to ostatnio sandacza złapałam nad siedleckim zalewem 72 cm. Pozdrawiam :DCytat:
Zamieszczone przez robin102
Ładnie uchwycony jesienny klimacik.
ciekawe, ze mozna zlapac tak lecace liscie. gratuluje.
adminie: zmien w bazie uzytkownikowi nick na "marylkaHDR"
marylka (hdr;) - serio tyloma rzeczami sie zajmujesz?? ja takim tekstem zasypuje rozmowce wypowiadajac sie z ironia o moim wolnym czasie.
co nazywamy partyzantem? w mojej ksiazce o fotografii pominieto to zagadnienie ;)