-
Głosowanie - temat - Uczucie
-
O kurcze! Wlasnym oczom nie wierze!!! :D
Dziekuje wszystkim, ktorzy zaglosowali na moja fotke :D
Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! :D
-
-
Eddie gratulacje! Twoja modelka pobila wszytkich :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
Eddie gratulacje! Twoja modelka pobila wszytkich :mrgreen:
Dzieki, ale mam radoche :)))
Az ja dzisiaj wysciskam i wycaluje ;D
Swoja droga, bylem pewien, ze owady wygraja :)
-
ja jestem w szoku ze 7 ma tak malo.... super swiatelko tam jest ;-) no ale o gustach sie nie dyskutuje. A co do owadow to tylko takie mialem zdjecie w tym temacie....
-
Cytat:
ja jestem w szoku ze 7 ma tak malo.... super swiatelko tam jest ;-) no ale o gustach sie nie dyskutuje. A co do owadow to tylko takie mialem zdjecie w tym temacie....
Siodemka jest fajna. Troche moze przyjasna, ale bardzo fajne ujecie i swiatelko wlasnie.
Z tymi owadami strzeliles dosyc nietypowo i na to wlasnie stawialem. Poza tym fota, przynajmniej moim zdaniem (a jestem laikiem w temacie makro), jest bardzo porzadnie wykonana.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Poza tym fota, przynajmniej moim zdaniem (a jestem laikiem w temacie makro), jest bardzo porzadnie wykonana.
no wlasnie moment jest wypasiony ale reszta juz nie... nie taka GO :P widzalem lepsze... ja tez jestem laikiem z ZD35mm :D
btw. eh jak ja nie lubie tego cytowania hrrrr
-
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Poza tym fota, przynajmniej moim zdaniem (a jestem laikiem w temacie makro), jest bardzo porzadnie wykonana.
no wlasnie moment jest wypasiony ale reszta juz nie... nie taka GO :P widzalem lepsze... ja tez jestem laikiem z ZD35mm :D
To ja jestem laikiem jeszcze bardziej, bo zd35mm w zyciu w reku nie mialem :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
To ja jestem laikiem jeszcze bardziej, bo zd35mm w zyciu w reku nie mialem :D
Co to ? :razz: :razz: :razz:
i kto tu jest laikiem ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: